Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Πόσο σκατόψυχοι είστε;όλα για τα ρούβλια...


Το ότι δεν είχαν καθόλου τσίπα στο Sdna είναι λίγο πολύ γνωστό σε όλους. Αλλά όμως ουδείς περίμενε ότι ακόμα και σε αυτήν την εποχή θα έδειχναν τόσο ξεδιάντροπη στάση θα έκαναν μια ακόμη προπαγάνδα εις βάρος του Ολυμπιακού για λίγα ρούβλια παραπάνω.
Ο λόγος για τον ... Λευτέρη Καρλή έναν υποτιθέμενο δημοσιογράφο ο οποίος έγραψε ένα άρθρο και στο οποίο κάνει αναφορά ότι όλος ο καημός του Ολυμπιακού αυτήν την εποχή είναι να γίνει η απονομή του πρωταθλήματος.
Όμως ο Καρλής δεν μας λέει ποια έντυπα σήμερα μιλούσαν για παύλες στο πρωτάθλημα και ότι στο τέλος της σεζόν δεν θα πρέπει να έχουμε πρωταθλητή.
Για πες μας ρε Καρλή ο Ολυμπιακός ασχολείται αυτή την εποχή με το πρωτάθλημα ή κάποιοι άλλοι;
Αλλά θα μου πείτε ποιος έχασε την τσίπα του για να την βρούνε αυτοί που έκαναν ένα ολόκληρο σάιτ μόνο και μόνο για να πολεμήσουν τον Ολυμπιακό.
Αλλά πλέον έχουν γίνει τόσο εμετικοί που στο τέλος δεν θα τους διαβάζει ούτε ο Σαββίδης.
Για την ιστορία Λευτεράκη ο Ολυμπιακός ήταν υπέρ στο να μην γίνουν τα πλέι οφ κάτι τέτοιο έστω και έμμεσα το είπε και ο "δικός σας" Γραμμένος, όπως επίσης και σε καθημερινή βάση η ΠΑΕ Ολυμπιακός βγάζει την γνωστή καμπάνια στο κόσμο στο να "μείνουμε σπίτι". Αλλά είπαμε ποιος έχασε την τσίπα του για να την βρείτε εσείς.

ΥΓ. Αλήθεια αυτή η εφημερίδα που μιλάει τούτες τις ώρες για πρωταθλήματα και παύλες ποιανού τα συμφέροντα εξυπηρετεί, ε Καρλή μου;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου