Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Στάθηκε όρθιος και με 10 παίχτες ο Θρύλος! Ολυμπιακός-Γουλβς 1-1 (Europa League)

Παλικάρι ο Θρύλος, όρθιος με 10! Όλα για την πρόκριση στην Αγγλία!
Ο Ολυμπιακός στάθηκε όρθιος κόντρα στην Γουλβς και θα μπορούσε να είχε πάρει και την νίκη αν ήταν περισσότερο τυχερός. Οι ερυθρόλευκοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τους Άγγλους στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' και ενώ αγωνίζονταν με δέκα παίχτες από το 28' λόγω της αποβολής με απευθείας κόκκινη του Ρούμπεν Σεμέδο.
Εκτός αυτού ο Ολυμπιακός δέχτηκε την ισοφάριση με ένα γκολ από κόντρα στο 67' όταν από φάουλ του Νέτο η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Μπουχαλάκη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίκτυα του Σα.
Επίσης στα άτυχα της σημερινής βραδιάς μπορεί να χαρακτηριστεί και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε δίχως τον κόσμο του καθότι ο αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω του κορονοϊού.
Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την άλλη Πέμπτη στις 19/3, αλλά με τα σημερινά δεδομένα είναι σχεδόν απίθανο να διεξαχθεί η αναμέτρηση.
Πάντως σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε και κυρίως βάσει των συνθηκών ότι το αποτέλεσμα είναι θετικό για τον Ολυμπιακό.
Το γκολ του Ολυμπιακού σημειώθηκε στο 54' με σκόρερ τον Ελ Αραμπί ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Γκιγιέρμε. Ενώ στο 67' η Γουλβς ισοφάρισε με το απευθείας φάουλ του Νέτο.
Χρόνο συμμετοχής πήρε μετά από πολύ διάστημα ο Κώστας Φορτούνης που μπήκε ως αλλαγή στο 74' στην θέση του Ελ Αραμπί, ενώ ως αντίπαλος του Ολυμπιακού για πρώτη φορά αγωνίστηκε ο Ντάνιελ Ποντένσε που πέρασε στο παιχνίδι στο 79' δίχως όμως να κάνει το κάτι παραπάνω.
Σε ένα παιχνίδι που σε γενικές γραμμές δεν είχαμε τις πολλές φάσεις με τον Σα να έχει μια πολύ καλή απόκρουση -με το κεφάλι- σε σουτ του Χιμένες στο 59'.
Τελικό σκορ 1-1 και η επόμενη αναμέτρηση των ερυθρόλευκων είναι κόντρα στο ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή, αν και δεν είναι βέβαιο αν θα διεξαχθεί ο αγώνας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ; Σα, Ελαμπντελαουί, Μπα, Σεμέδο, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά (84’ Γκασπάρ), Μασούρας (34’ Σισέ), Ελ Αραμπί (74’ Φορτούνης).

Γουλβς: Ρουί Πατρίσιο, Μπολί, Κόουντι, Σαΐς, Ντόχερτι (46’ Νέτο), Νέβες, Μουτίνιο (85’ Ντεντόκερ), Βινάγκρε (79’ Ποντένσε), Τραορέ, Ζότα, Χιμένες.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -7
Ομάρ -7
Σεμέδο -3
Μπα -7
Τσιμίκας -7
Γκιγιέρμε -8
Καμαρά -8
Μπουχαλάκης -5
Βαλμπουενά -7
Μασούρας -6
Ελ Αραμπί -8

Σισέ -7
Φορτούνης -6
Γκασπάρ -

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -7


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου