Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Σαν σήμερα η επική εξάρα κόντρα στην ΑΕΚ!

Αποτέλεσμα εικόνας για εξαρα ολυμπιακου
Την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος της ιστορίας του σφράγισε σαν σήμερα, πριν από 9 χρόνια ο Ολυμπιακός, στις 20 Μαρτίου του 2011.
Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε μάλιστα το πέτυχε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, αφού διέλυσε την ΑΕΚ του Χιμένεθ με το απίθανο 6-0!
Ο... χορός των γκολ άρχισε μόλις στο 2' με τον Τζιμπούρ και πέντε λεπτά αργότερα ο Μέλμπεργκ έκανε το 2-0. Στο 20' ο Φουστέρ αύξησε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και ο Τζιμπούρ σκόραρε ξανά κόντρα στην πρώην ομάδα του στο 61'. Έξι λεπτά μετά ο Μιραλάς έκανε το 5-0 και ο Χολέμπας στο 70' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Μια νίκη με εξάρα που σφράγισε και μαθηματικά τον τίτλο για τον Ολυμπιακό και μαι εξάρα που θα την θυμούνται για χρόνια τα αεκάκια.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μανιάτης, Μοδέστο, Ιμπαγάσα (54′ Ουρτάδο), Ριέρα, Μιραλάς (74′ Πάντελιτς), Φουστέρ, Τζεμπούρ
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Λαγός, Νασούτι, Ματέος, Μανωλάς, Ντιόπ, Μίτσελ, Καφές, Γκερέιρο (46′ Λυμπερόπουλος), Σκόκο (80΄ Έντερ), Μπαχά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου