Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Τα συν και τα πλην του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού Χάσι!

Η αλήθεια για τον Χάσι και τη Λέγκια
Το ΚΟΚΚΙΝΟ DNA θεωρεί ότι μετά από 2 μήνες ψαξίματος θα έπρεπε ο Θρύλος να έχει φέρει έναν πολύ καλύτερο προπονητή από τον Αλβανό τεχνικό ο οποίος δεν έχει ιδιαίτερες περγαμηνές. Σε ένα αφιέρωμα σας παρουσιάζει τα συν κ τα πλην του νέου προπονητή του Ολυμπιακού!Ας ελπίσουμε να διαψευσθούμε και να πετύχει στο έργο του.

ΤΑ ΣΥΝ:
-Κατάφερε και πέρασε με ευκολία από τρεις προκριματικούς γύρους τη Λέγκια οδηγώντας την για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
- Πήρε ένα πρωτάθλημα με την Άντερλεχτ μέσω πλέι οφ κάτι το οποίο σημαίνει ότι γνωρίζει τη διαδικασία που θα υπάρχει στην Ελλάδα από του χρόνου.
ΤΑ ΠΛΗΝ:
-Σε τρία χρόνια στην κορυφαία βελγική ομάδα κατάφερε να πάρει μόλις ένα και αυτό τη πρώτη χρονιά που ει χε αναλάβει από Μάρτιο άρα η ομάδα δεν ήταν "δική" του
-Δεν κατάφερε να αντέξει στη πίεση της Άντερλεχτ ούτε να την αναπτύξει περαιτέρω ούτε εγχώρια (έμεινε άκουπος) ούτε ευρωπαϊκά
-Έδιωξε τον Μιλιβόγιεβιτς αφού δεν τον ήθελε καθόλου και τον πούλησε στον Θρύλο 3 εκατ. Στον Ολυμπιακό ο Μίλι ήταν από τους καλύτερους παίκτες και πουλήθηκε από τους ερυθρόλευκους 16 εκατ! Η δικαιολογία που ακούμε από διάφορους ότι σε αυτές τα θέσεις είχα τον Τιλεμανς και τον Ντεφούρ δεν ισχύει διότι μια ομάδα όπως η Άντερλεχτ ή ο Ολυμπιακός έχουν πάρα πολλά παιχνίδια και δεν τη βγάζουν με 11 παίκτες αλλά με 25-28 παίκτες. Απλώς ο ΧΑΣΙ απέδειξε ότι δεν είχε..."μάτι" να δει την ενδεχόμενη ανάπτυξη του Μίλι.
-Παρόμοια περίπτωση με Μιλιβόγιεβιτς ήταν και του Πριγιοβιτς όταν πήγε στη Λέγκια. Αντικειμενικά αποδέχθηκε λάθος ότι δεν τον ήθελε αφού είναι ένας σταθερός σκόρερ...
-Στη Λέγκια μπορεί να πέρασε στους ομίλους όμως δεν κατάφερε να παίξει σύγχρονο ποδόσφαιρο και σε συνδυασμό με την εξάρα που έφαγε εντός έδρας από τη Ντόρτμουντ απολύθηκε μόλις τον Σεπτέμβριο!!!!!


Συμπέρασμα: Ο Ολυμπιακός άργησε πολύ να κινηθεί στην απόκτηση προπονητή και όχι μόνο αυτό,απλά πήρε έναν προπονητή με φτωχό βιογραφικό και ο οποίος σχεδόν ένα χρόνο ήταν δίχως ομάδα. Ας ελπίσουμε να διαψευσθούμε και να πετύχει στον έργο του. Βέβαια σε αυτό θα πρέπει να συμβάλει η διοίκηση του Ολυμπιακού και να πάρει τους κατάλληλους παίχτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου