Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Αρκετά καλός ο Θρύλος! Λουντογκόρετς- Ολυμπιακός 1-1 (φιλικό)

Αρχίζει να... λύνεται ο Θρύλος!
Πολύ καλή εμφάνιση για τον Ολυμπιακό στο δεύτερο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους. Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με την Λουντογκόρετς αποδίδοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Σκόρερ του Ολυμπιακού ο Κώστας Φορτούνης στο 34' ύστερα από ωραίο συνδυασμό του Ρομαό ο οποίος άνοιξε στη δεξιά πλευρά στον Ανδρούτσο, ο νεαρός μεσοεπιθετικός έκανε τη σέντρα και η μπάλα αφού πέρασε από τον Μάριν έφτασε στον Φορτούνη, ο οποίος και άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό. Γενικά ο Ολυμπιακός έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και πέρα του γκολ της Λουντογκόρετς δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα σε άλλη φάση. Πολύ θετικοί οι Φορτούνης,Ρομαό,ενώ αξιοπρεπέστατοι ήταν και ο Σισέ καθώς και ο Σιώπης.
Ο Μπέσνικ Χάσι παρέταξε τον Ολυμπιακό με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, τους Μποτία και Σισέ στο κέντρο της άμυνας και τους Κούτρη και Φιγκέιρας στις δύο πτέρυγες. Μπροστά από τους σέντερ μπακ ήταν οι Ρομαό και Σιώπης, με τους Φορτούνη, Μάριν και Ανδρούτσο να κινούνται πίσω από τον Σεμπά.
Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικά, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να ψάχνουν τα πατήματά τους. Στο 9’ ο Ολυμπιακός δημιούργησε την πρώτη φάση στην αναμέτρηση, όταν ο Μάριν εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που είχαν κερδίσει οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ντος Σάντος. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 34' με τον Φορτούνη και οι Βούλγαροι ισοφάρισαν στο 44' με τον Μαρσελίνιο.
Κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου έγιναν μαζεμένες οι αλλαγές στον Ολυμπιακό από τον Μπέσνικ Χάσι και λογικό ήταν να πέσει κάπως ο ρυθμός. Οι «ερυθρόλευκοι» παρόλα αυτά έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την Λουντογκόρετς πέρα από μία φάση που υπήρξε λάθος εκτίμηση από τον Καπίνο, αλλά ο ίδιος διόρθωσε και έτσι έμεινε το 1-1.
Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός προσπάθησε να είναι και επιθετικός με τον Βέργο να πιέζει ψηλά και έβγαλε κάποιες φάσεις, χωρίς όμως αυτές να ανησυχούν ιδιαίτερα τους Βούλγαρους. Ένα στοιχείο το οποίο ήταν έντονο στο δεύτερο ημίχρονο των Πειραιωτών ήταν οι συνεχείς αλλαγές παιχνιδιού από τη μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη.
Το θετικό πάντως είναι ότι ο Ολυμπιακός και πάλι αμυντικά κράτησε και δεν έδωσε δικαιώματα στην Λουντογκόρετς και έτσι έμεινε το 1-1.
Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό του Θρύλου επί αυστριακού εδάφους,καθώς αύριο η ομάδα γυρνάει πίσω στην Αθήνα.



Οι συνδέσεις των δύο ομάδων:

Λουντογκόρετς Ρενάν Ντος Σάντος, Σισίνιο (66’ Λούκας Σάσα), Πλαστούν, Τερζίεφ (46’ Μότσι), Νατάναελ (81’ Βασίλιεφ), Ανισέτ, Καμπανιάρο, Μαρσελίνιο (70’ Κισαντά), Βάντερσον (75’ Ζοάο Πάουλο), Μίσιτζαν (46’ Κεσέρου), Καφού (62’ Λουκόκι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Μποτία (60’ Ρισβάνης), Σισέ (56’ Νικολάου), Κούτρης (60' Ντε Λα Μπέγια), Φιγκέιρας (79’ Τόλι), Ρομαό (72’ Κασάμι), Σιώπης (60' Ζντιέλαρ), Ανδρούτσος (60’ Μάρτινς), Φορτούνης (60’ Βέργος) Μάριν (60’ Γιαννιώτας), Σεμπά (76’ Μανθάτης).



#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου