Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Εισαγγελέας υπάρχει να τον μαζέψει;προκλητικός για άλλη μια φορά ο Τράκης!

Αποτέλεσμα εικόνας για γιαννακοπουλος
Ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν στον παο το χθεσινό γλέντι για τον τρίτο τελικό και για αυτό τον λόγο προκαλούν με σκοπό να δυναμιτίσουν το κλίμα ενόψει του τέταρτου τελικού στο ΟΑΚΑ.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε ανάρτηση του στο Instagram ανέβασε το εξής προκλητικό ποστ:
 «Δεν θα κάτσουμε σαν πέρυσι που μας το κλέψατε με τον βηματούλη... φέτος ή ΕΜΕΙΣ (που το δικαιούμαστε) ή ΚΑΝΕΙΣ!».
Δείτε εδώ το νέο ποστ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

Αλήθεια τι εννοεί ο Γιαννακόπουλος με την ανάρτηση αυτή; τι σημαίνει ότι αν δεν το πάρει ο παο το πρωτάθλημα ......δεν θα το πάρει κανείς;εισαγγελέας υπάρχει έτσι ώστε να τον καλέσει σε απολογία,για να μας διευκρινίσει τι εννοεί;

Ενώ ιδιαίτερα προκλητική ήταν και η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟ.

Δείτε την ανακοίνωση των πρασίνων:
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Όλη η φίλαθλη Ελλάδα είδε τους κύριους Καρακατσούνη και Σχινά να κλέβουν την καθαρή νίκη μας και να τη χαρίζουν με το έτσι θέλω στον αντίπαλο. Περιμένουμε την παραδειγματική τιμωρία τους από την ΚΕΔ.
Επίσης, όλη η φίλαθλη Ελλάδα είδε τους οπαδούς του αντιπάλου να ξεφτιλίζουν το άθλημα το οποίο αγαπάμε, πετώντας καπνογόνα, κροτίδες ακόμα και φωτοβολίδα ευθείας βολής εντός της φυσούνας, πετυχαίνοντας μέλη της αποστολής μας... Και βέβαια είδε 500 άτομα, με μπροστάρη τον γνωστό αρχιχουλιγκάνο, να σουλατσάρουν εντός παρκέ βρίζοντας και απειλώντας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα τους διαιτητές.
Είμαστε βέβαιοι ότι η αθλητική δικαιοσύνη θα πράξει τα δέοντα και θα τιμωρήσει παραδειγματικά αυτές τις αθλιότητες και τους ηθικούς τους αυτουργούς, οι οποίοι δεν είχαν καν την τσίπα να τις καταδικάσουν. Γι’ αυτούς προφανώς ήταν απλά το "καυτό ΣΕΦ".
Έφτασε η ώρα να αντιμετωπίζονται όλες οι ομάδες με τα ίδια σταθμά και να πάψει να απολαμβάνει την ασυλία η ομάδα του δημοσίου.
Εάν το κράτος δεν λάβει τα μέτρα του, θα τα λάβουμε εμείς".

Τι εννοεί η ΚΑΕ ΠΑΟ όταν λέει όταν τα λάβει τα μέτρα της;τι μέτρα θα είναι αυτά;κύριοι εισαγγελείς όλα αυτά δεν προτροπή προς την βία;


#‎Κόκκινο_DNA
#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου