Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Π. Αγγελόπουλος: «Ο Φουρνιέ ήρθε για την Euroleague, όσα θα ζήσει στο ΣΕΦ δεν τα έχει ξαναζήσει»

Για την μεταγραφή βόμβα του τεράστιου Εβάν Φουρνιέ στον Ολυμπιακό, μίλησε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, κατά την παρουσίαση του παίχτη, τονίζοντας ότι ο παίχτης θα ζήσει απίθανα πράγματα φέτος στο ΣΕΦ.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Από τις μεγαλύτερες μεταγραφές που έχουμε κάνει στον Ολυμπιακό. Είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης, έρχεται για να πετύχουμε τους στόχους μας, την κατάκτηση της Euroleague και των εγχώριων τίτλων. Η ομάδα μας έχει συνέχεια. Όλα αυτά τα χρόνια, χτίζει το όνομά της, την αξία της στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Οι διαπραγματεύσεις ήταν σύντομες, ο ίδιος ήταν ταπεινός και φάνηκε, πως ήθελε να έρθει σε εμάς. Αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στη προσέγγισή μας, ώστε να τελειώσει με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μας γεμίζει περηφάνεια. Δείχνει, τι έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Ό,τι χτίζεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, μένει. Δεν είναι μόνο τίτλοι. Χάσαμε από τη Ρεάλ στο τρίτο συνεχόμενο Final-4 και πήρε τη Euroleague ο Παναθηναϊκός, που 12 χρόνια δεν έκανε κάτι και διαβάσαμε τα πάντα! Ένας παίκτης όπως ο Φουρνιέ ήθελε να έρθει σε εμάς. Μας γεμίζει περηφάνεια, τίποτα άλλο. Καλό το Madison Square Garden, αλλά όσα θα ζήσει στο ΣΕΦ δε τα έχει ζήσει».

Και πρόσθεσε ο εκ των προέδρων του Θρύλου: «Εμείς από όταν πήγαμε στον Ολυμπιακό, χάνουμε χρήματα. Η σκέψη μας είναι να δυναμώνει η ομάδα! Όταν το επιτρέπουν οι συγκυρίες, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα. Προφανώς, αν είχαμε γήπεδο, θα ήταν πιο απλά τα πράγματα. Είμαστε αναγκασμένοι να παίξουμε σε περιβάλλον με αθέμιτο ανταγωνισμό. Όταν ο αντίπαλος έχει 20 εκατομμύρια από το γήπεδο, είναι αθέμιτος ανταγωνισμός. Αλλά θα παλέψουμε, για αυτό ήρθε και αυτός ο παικταράς. Ο Φουρνιέ έρχεται από 12 χρόνια στο ΝΒΑ, ο Σπανούλης ήταν ο καλύτερος παίκτης στον Παναθηναϊκό, οπότε έτσι άλλαξε η ιστορία. Μπορεί να μας οδηγήσει στην Euroleague και να αλλάξει την ιστορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου