Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Μόνο με σέντρες δουλειά δεν γίνεται! Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 0-0 (πρωτάθλημα)

Μόνο με σέντρες και με κλειστές άμυνες δουλειά δεν γίνεται! Οι ερυθρόλευκοι δεν βρήκαν σωστό τρόπο ανάπτυξης και έμειναν στο 0-0 κόντρα στον Παναιτωλικό στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' για την 4η αγωνιστική της Super League.

Ο Ολυμπιακός βέβαια ήταν καλύτερος, είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, αλλά του έλειψε το γκολ, γιατί δεν έκανε σωστή ανάπτυξη στο παιχνίδι του.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξεκίνησε τον αγώνα με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, με Ντόη και Πιρόλα στο κέντρο της άμυνας, με Ροντινέι και Ορτέγκα στα αμυντικά άκρα. Στο κέντρο τριάδα με Στάμενιτς, Εσε και Τσικίνιο, στα εξτρέμ ο Βέλντε με τον Μαρτίνς και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Κααμπί.

Στο 10' ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι, όταν από σέντρα του Ροντινέι, ο Σιέλης προσπάθησε να διώξει χωρίς να τα καταφέρει, με την μπάλα να κοντράρει στο χέρι του.  Στο 11' μια σέντρα-σουτ του Μαυρία, πέρασε άουτ.  Στο 20' μετά από γύρισμα του Μαρτίνς, ο Έσε κάνει συρτό σουτ, προσπαθεί για την προβολή ο Βέλντε αλλά δεν βρίσκει την μπάλα, άουτ. Στο 22' μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Έσε πιάνει δυνατό σουτ, διώχνει ο Τσάβες με την βοήθεια των αμυντικών του. Στο 23' το σουτ του Μαρτίνς έφυγε ψηλά άουτ. Στο 33' σουτ του Ντόη έφυγε ψηλά. Στο 40' ωραίο μονοκόμματο σουτ του Μαυρία, έφυγε άουτ. Στο 41' σέντρα του Μαρτίνς, κεφαλιά του Τσικίνιο από καλή θέση αλλά χωρίς δύναμη, στα χέρια του Τσάβες. Στο 43' επικίνδυνη επίθεση για τον Παναιτωλικό με κεφαλιά του Μπουζούκη από το ύψος του πέναλτι να καταλήγει εκτός εστίας. Στο 44' δυνατό σουτ του Βέλντε, στα χέρια του Τσάβες.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι καλύτερος και στο 57' ο Ελ Κααμπί εκμεταλλεύτηκε λάθος αμυντικού, πήρε την μπάλα και πέρασε τον τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ που έκανε κόπηκε προτού περάσει τη γραμμή για το γκολ. Στο 66' ο Ροντινέι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μαρτίνς πήρε την κεφαλιά και παρά το γεγονός πως ο Τσάβες ήταν εκτός θέσης από λανθασμένη έξοδο, η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 72' ο Ροντινέι έκανε το σουτ με το αριστερό με τον Τσάβες να διώχνει.Στο 86' η μπάλα στρώθηκε στον Ολιβέιρα όμως το σουτ που δοκίμασε πήγε δίπλα από την εστία της ομάδας του Αγρινίου. Στο 92' ο Κάρμο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά με τον Ελ Κααμπί να πιάνει την κεφαλιά και να πηγαίνει ελάχιστα άουτ.

Τελικό σκορ 0-0 και επόμενη αναμέτρηση για τους ερυθρόλευκους κόντρα στον Άρη εκτός έδρας το ερχόμενο Σάββατο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ορτέγκα, Πιρόλα (61' Κάρμο), Ντόη, Ροντινέι (83' Κοστίνια), Έσε, Στάμενιτς (62' Γιάρεμτσουκ), Βέλντε (62' Γουίλιαν), Τσικίνιο (62' Ολιβέιρα), Μαρτίνς, Ελ Κααμπί.

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Τσάβες, Μαυρίας (77' Στάγιτς), Σιελής, Μπουζούκης (77' Μαρτίνες), Μλάντεν, Σίλβα Τορεχόν, Λιάβας, Πέρεζ, Μπελεβώνης (70' Λουίς), Ντίαζ (62' Ροά), Λομονάκο (76' Μαϊντέβατς).


Η βαθμολογία των παιχτών:

Τζολάκης -7

Ροντινέι -5

Ντόη -6

Πιρόλα -6

Ορτέγκα -6

Έσε -6

Στάμενιτς -7

Τσικίνιο -5

Βέλντε -6

Μαρτίνς -7

Ελ Κααμπί -6


Γουίλιαν -7

Ολιβέιρα -6

Κάρμο -7

Γιάρεμπτσουκ -5

Κοστίνια -6


Προπονητής:

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ -7


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου