Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Η φανέλα του Πρίντεζη στον ουρανό του ΣΕΦ! Γιώργο ψυχάρα Ολυμπιακάρα!

Γιώργο ψυχάρα Ολυμπιακάρα! Η φανέλα εκεί που ανήκει στην οροφή του ΣΕΦ, στην υπέροχη βραδιά προς τιμήν του εμβληματικού αρχηγού του Ολυμπιακού.

Η φαντασμαγορική βραδιά που οργάνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τιμήν του θρυλικού αρχηγού της ομάδας, ολοκληρώθηκε με την απόσυρση της φανέλας με το όνομά του και τον αριθμό που συνέδεσε μαζί του το μεγαλύτερο μέρος της θητείας του στον Ολυμπιακό.

Ο Πρίντεζης που από 15χρονών φορούσε την ερυθρόλευκη φανέλα και ως το τέλος της καριέρας του και με εξαίρεση τις περιόδου 2006-2007 και 2009-2011 που αγωνίστηκε στις Ολύμπια Λάρισας και Ουνικάχα Μάλαγα αντίστοιχα, αποτέλεσε μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του μπασκετικού Ολυμπιακού.

Ο Πρίντεζης που κατέκτησε τα πάντα με τον Ολυμπιακό τιμήθηκε με τον καλύτερο τρόπο από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και μπροστά σε 12.000 κόσμο που τον αποθέωσε για την προσφορά στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Μπαρτζώκας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, Μίλαν Τόμιτς και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι μίλησαν για τον Πρίντεζη και μοιράστηκαν τα συναισθήματα τους για εκείνον.

Μαζί με τις γυναίκες της ζωής του, την μητέρα του, την σύζυγο του και την μία του κόρη, ο Πρίντεζης πάτησε το κουμπί της ειδικής κατασκευής για να αποκαλυφθεί η φανέλα του με το «15» και να πάρει τη θέση της δίπλα στο «7» του Βασίλη Σπανούλη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου