Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού για τον Εβάν Φουρνιέ!

Ο Εβάν Φουρνιέ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο ''Ελ. Βενιζέλος'' περίπου στις 23:40, καθώς η πτήση του από το Παρίσι είχε μια μικρή καθυστέρηση.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς περίμενε τον Γάλλο για να τον καλωσορίσει στο μεγάλο λιμάνι. Θυμίζουμε ότι αύριο στις 17:00 είναι προγραμματισμένη η παρουσίασή του από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του ΣΕΦ.

Στην πρώτη εικόνα του Γάλλου εν Ελλάδι όπως τη δημοσίευσε ο Ολυμπιακός, ο Φουρνιέ φοράει ένα μπλουζάκι με το σλόγκαν: «Ένα ιερό κλαμπ», αναφορά στο περίφημο πλέον tweet που είχε κάνει τον Μάιο του 2022, όταν είχε εκφράσει την επιθυμία του να παίξει κάποια στιγμή στον Ολυμπιακό..

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού μετέτρεψαν την νύχτα σε μέρα, αποθεώνοντας τον Γάλλο σούπερ σταρ με την μεγάλη του εμπειρία στο NBA.

Ο Φουρνιέ τρελάθηκε με την αποθέωση των ερυθρόλευκων φιλάθλων προς το πρόσωπό του, οι οποίοι συνεχώς τραγουδούσαν συνθήματα με το όνομά του, με τον έμπειρο γκαρντ/φόργουορντ να εκστασιάζεται από την τρομερή ατμόσφαιρα και να βγάζει selfie βίντεο με τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Δείτε σχετικά:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου