Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Γ. Αγγελόπουλος: «Αυτή είναι η δυναμική μας, ο παγκόσμιος Φουρνιέ ήθελε να έρθει μόνο στον Ολυμπιακό»

Έγινε η επίσημη παρουσίαση του Εβάν Φουρνιέ σε αίθουσα του ΣΕΦ! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ένας εκ των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρθηκε στην δυναμική της ομάδας και για το πόσο σημαντικό είναι ένας παίχτης παγκόσμιας κλάσης ήθελε να έρθει στον Ολυμπιακό.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Καλωσορίζουμε τον Φουρνιέ στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είμαστε περήφανοι για την άφιξη αυτού του παγκόσμιου αθλητή. Είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν έρθει στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Θα δώσει άλλη δυναμική στην ομάδα μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι. Η δήλωση που είχε κάνει στο Βελιγράδι δείχνει πολλά για τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η δύναμη του Ολυμπιακού. Αυτό χτίζουμε τόσα χρόνια και έφτασε η στιγμή. Καλώς ήρθες, Εβάν! Είχαμε αποφασίσει να κλείσει το ρόστερ. Παρουσιάστηκε μία μοναδική ευκαιρία. Ένας παγκόσμιος παίκτης να θέλει να έρθει μόνο στον Ολυμπιακό! Σε τέτοιες καταστάσεις, παρά το ότι είχε κλείσει το μπάσκετ έγινε τεράστια προσπάθεια για να έρθει».

Και πρόσθεσε ο εκ των προέδρων του Θρύλου: «Προφανώς και τα 100 χρόνια έπαιξαν ρόλο στην απόφαση. Αυτές είναι υπερβάσεις που δεν μπορούν να γίνονται συνεχώς. Ξέρετε τους λόγους και τα δεδομένα. Είναι ιδιαίτερη χρονιά, θέλει πολλή δουλειά, πρέπει να δουλέψουμε όλοι για να πετύχουμε τους στόχους. Όσο για την τοξικότητα, είναι άσχημη και δεν οδηγεί σε επενδύσεις. Σε καμία περίπτωση, όχι. Και 100 χρόνια να μην ήταν, κάποιες κινήσεις γίνονται. Ήταν και οι συγκυρίες. Έχουμε προσπαθήσει και για άλλες κινήσεις που δεν έγιναν. Και πέρυσι, υπήρξαν μεγάλες επαφές που δεν είχαν αποτέλεσμα. Η τοξικότητα δεν βοήθησε, ελπίζουμε να σταματήσει. Και οι δύο ομάδες είναι καλές και οι φίλαθλοι να χαρούν μεγάλα παιχνίδια».

«Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη για το θέμα του γηπέδου. Είναι τελείως εκτός λογικής, υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις. Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. 3,5 χρόνια είναι οι συζητήσεις, ο Παναθηναϊκός έχει πάρει το γήπεδο, έχει τρομερό προβάδισμα δεκάδων εκατομμυρίων. Θα δείτε κάποιες αλλαγές που γίνονται στο γήπεδο. Νομίζω, η κυβέρνηση θα πρέπει να απαντήσει σε αυτό το θέμα. Δεν έχουμε άλλον τρόπο, δεν απειλούμε, δεν εκβιάζουμε. Περιμένουμε να γίνει το δίκαιο, το σωστό έστω και με τρομακτική καθυστέρηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου