Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Ερυθρόλευκος πανικός και στην Μύκονο με τα ευρωπαϊκά του Θρύλου!

Η Μύκονος έζησε μια μοναδική εμπειρία την Τετάρτη, καθώς τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού, το Conference League και το Youth League, βρέθηκαν στο εν λόγω νησί. Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα δύο αυτά εμβληματικά τρόπαια, καθώς συνεχίζεται η περιοδεία του Ολυμπιακού σε όλη την Ελλάδα.

Η περιοδεία, έχει ενθουσιάσει τους φίλαθλους όπου κι αν έχει πάει, και η Μύκονος δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού γεμάτοι ενθουσιασμό, υποδέχθηκαν τα τρόπαια με βεγγαλικά, συνθήματα και έντονη ατμόσφαιρα, θυμίζοντας τις ανεπανάληπτες στιγμές της κατάκτησης των ευρωπαϊκών τίτλων.

Η περιοδεία αυτή δεν είναι μόνο για τον εορτασμό των τίτλων αλλά και για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Οι φίλαθλοι που παρευρέθηκαν στη Μύκονο έδειξαν την υποστήριξή τους στον σύλλογο με την αγορά συλλεκτικών καρτών φιλάθλου και κάρτες μέλους, οι οποίες εκδόθηκαν ειδικά για τα 100 χρόνια του συλλόγου.

Τα τρόπαια δεν θα βρεθούν στην Ικαρία την Πέμπτη (19/9) καθώς ακυρώθηκε το δρομολόγιο όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Δυστυχώς για λόγους που δεν μας γνωστοποιήθηκαν, το δρομολόγιο του πλοίου Διαγόρας της Blue Star Ferries ακύρωσε απροειδοποίητα το αποψινό (18/9) δρομολόγιο από Μύκονο για Ικαρία, με το οποίο θα ταξίδευε η αποστολή των Ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού για να δώσει το παρών στην αυριανή (19/9) εκδήλωση στην Ικαρία.

Ως εκ τούτου η προγραμματισμένη για την Πέμπτη (19/9) εκδήλωση αναβάλλεται και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία».

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου