Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΟΦΗ με 0-2 στο Ηράκλειο για την 9η αγωνιστική της Super League. Δείτε τι δήλωσαν οι παίχτες του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα.

Στέβαν Γιόβετιτς.

Για το πώς νιώθει μετά τη νίκη στο Ηράκλειο: «Νιώθω υπέροχα. Ήταν δύσκολο ματς σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε μία ομάδα που κέρδισε όλους τους αντιπάλους της εδώ. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλες φορές. Δεν μας απείλησε καθόλου ο ΟΦΗ. Είμαστε ευχαριστημένοι. Θα απολαύσουμε τη νίκη και συνεχίζουμε».

Για τη φάση του δεύτερου γκολ: «Είμαστε πολλοί στην επίθεση και όλοι θέλουν να παίξουν. Στη θέση που βρέθηκα στο 0-2, είδα τον Ποντένσε που ερχόταν. Καμιά φορά οι ασίστ είναι καλύτερες από το να σκοράρεις. Το σημαντικό είναι να βοηθάς να κερδίζεις».

Για την ομάδα: «Έχουμε πολλή ποιότητα. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Τουλάχιστον 16 ήρθαν φέτος. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να παίζουμε καλύτερα μεταξύ μας. Έχουμε πολύ μεγάλες δυνατότητες. Έχουμε δείξει πράγματα και σίγουρα θα βελτιωνόμαστε. Έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Υπάρχουν ακόμη τρεις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Ως τώρα έχουμε δείξει ότι παρότι είμαστε μία νέα ομάδα, έχουμε ποιότητα και προοπτική».

Ντανιέλ Ποντένσε.

Τον αγώνα με τον ΟΦΗ: Είμαι πολύ ευτυχισμένος με τη νίκη μας. Ξέραμε πώς θα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, μία ομάδα που δυσκολεύει πολύ τους αντιπάλους της στην έδρα του. Είμαι πολύ χαρούμενος που έβαλα 2 γκολ και κατάφερα να βοηθήσω.

Τους στόχους του: Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό. Θέλω να βάλω όσα περισσότερα γκολ μπορώ και να δώσω όσες παραπάνω ασίστ. Όσο είμαι ευτυχισμένος και το απολαμβάνω τα γκολ και οι ασίστ θα έρχονται. Δεν υπάρχει κάποιο όριο.

Τη σύγκριση του Ολυμπιακού από το πρώτο πέρασμά του σε σχέση με το σήμερα: Ο πρώτος Ολυμπιακός ήταν πιο έμπειρος. Όμως ο Ολυμπιακός του σήμερα έχει περισσότερες δυνατότητες, επιλογές και πρόοδο. Να του δώσουμε χρόνο για να δούμε πολύ ωραία πράγματα και να συγκρίνουμε το τότε με το τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου