Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Διπλό στην Σερβία για την Φράιμπουργκ! Μπάτσκα Τόπολα – Φράιμπουργκ 1-3 (Europa League)

Με χατ τρικ του Βιντσέντσο Γκρίφο, η Φράιμπουργκ νίκησε με ανατροπή την Μπάτσκα Τόπολα στην Σερβία με 1-3 και έπιασε την Γουέστ Χαμ στην κορυφή του πρώτου ομίλου του Europa League.

Οι Σέρβοι, όπως έκαναν με Γουέστ Χαμ και Ολυμπιακό, ήταν ανταγωνιστικοί και, μάλιστα, κατάφεραν να προηγηθούν κόντρα στην ροή του αγώνα, με ωραίο τελείωμα του Νεμάνια Πέτροβιτς, ύστερα από ασίστ του Σάσα Γιοβάνοβιτς στο 13'

Η Φράιμπουργκ ήταν ανώτερη, έχασε με τραυματισμό τους Ρόλαντ Σάλαϊ και Μαξιμίλιαν Φίλιπ, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Αφού είδε το VAR να της ακυρώνει δύο γκολ για οριακά οφσάιντ, αφέθηκε στην κλάση του Γκρίφο.

Αυτός ισοφάρισε αρχικά με πέναλτι  στο 49' και της έδωσε προβάδισμα με εκτέλεση φάουλ – σπεσιαλιτέ που αιφνιδίασε τον Βέλικο Ίλιτς στο 59' και σφράγισε την δεύτερη νίκη των Γερμανών στον όμιλο μετά από ασίστ του Ρίτσου Ντόαν στο 73'.

Αυτό το αποτέλεσμα, εκτός του ότι επέτρεψε στην Φράιμπουργκ να πιάσει την Γουέστ Χαμ στην κορυφή, άφησε την Μπάτσκα Τόπολα στην τελευταία θέση με μόλις έναν βαθμό, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει πολύ γερά στην μάχη για την πρόκριση, είτε στο Europa League, είτε στο Europa Conference League.

Μπάτσκα Τόπολα (Ζάρκο Λάζετιτς): Ίλιτς, Τσβέτκοβιτς (78' Βλαλούκιν), Άντονιτς, Κάλουσιτς, Πέτροβιτς (79' Σος), Ράντιν, Στόγιτς, Τζάκοβατς (79' Στάνιτς), Βούλιτς (68' Πάντοβιτς), Ράκονιατς, Γιοβάνοβιτς (79’ Τσίρκοβιτς).

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Ατουμπόλου, Γκίντερ, Λίνχαρτ, Γκούλντε, Ντόαν (79' Κούμπλερ), Έγκεσταϊν (80' Σιλντίλια), Χόφλερ, Βάισχαουπτ, Σάλαϊ (23' λ. τρ. Χόλερ), Γκρίφο (80' Αντάμου), Φίλιπ (45' λ. τρ. Γκρέγκοριτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου