Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Τα όσα έγιναν στο παιχνίδι πριν την διακοπή! Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1 (διακοπή)

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Super League. Ένα παιχνίδι όμως που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς μια κροτίδα έσκασε στον Χουάνκαρ -όπως φαίνεται στο βίντεο, υπάρχει απόσταση- με αποτέλεσμα ο παίχτης του Παναθηναϊκού να πέσει κάτω και οι υπεύθυνοι των πρασίνων να αποχωρούν από το γήπεδο.

Η διακοπή έγινε στο 50' της αναμέτρησης και ο αγώνας αναμένεται να κριθεί τις επόμενες μέρες στα δικαστήρια.

Στο διάστημα που είδαμε μπάλα οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες στο σκορ στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με σκόρερ τον Βαγιαννίδη στο 28' και τους ερυθρόλευκους να ισοφαρίζουν στο 47' λίγο πριν την διακοπή με τον Καμαρά.

Σε αυτό το διάστημα και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ, με τους ερυθρόλευκους να έχουν κάποια θέματα στην άμυνα, αλλά επιθετικά να φτιάχνουν φάσεις. Τραγική η διαιτησία του Ιταλού Μαρέσκα ο οποίος τα έβλεπε όλα πράσινα.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ξεκίνησε τον Ολυμπιακό με τον Πασχαλάκη μπροστά από την εστία και τους Ροντινέι, Ρέτσο, Ντόι και Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Οι Αλεξανδρόπουλος και Καμαρά ήταν οι δύο στα χαφ, με τον Μασούρα πίσω από τον Ελ Κααμπί και τον Φορτούνη με τον Ποντένσε στα δύο άκρα της επιθετικής γραμμής. 

Στο 8' πρώτη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Ποντένσε. Ο Πορτογάλος εξτρέμ ελίχθηκε από δεξιά στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Παναθηναϊκού και σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 10' οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Τσέριν. Ο μέσος του Τριφυλλιού σούταρε δυνατά έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού, αλλά ο Πασχαλάκης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ και κράτησε το μηδέν. Στο 11' ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό όταν ο Μπερνάρντ έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έπεσε και μπλόκαρε. Στο 20' ο Ολυμπιακός έχασε μία μεγάλη ευκαιρία, με τον Μαντί Καμαρά. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, ο Αφρικανός πήρε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπρινιόλι. Στο 27' ο Φορτούνης βρήκε χώρο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού και σούταρε δυνατά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπρινιόλι. Στο 28' ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ. Η μπάλα έμεινε στην μικρή περιοχή του Ολυμπιακού, ύστερα από κόντρες και ο Βαγιαννίδης από κοντά άνοιξε το σκορ. Στο 33' ο Βαγιανίδης βγήκε απέναντι στον Πασχαλάκη, μετά από πάσα του Τζούρισιτς, αλλά ο Πασχαλάκης έπεσε και απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 37' ο Τζούρισιτς έκανε το φαλτσαριστό σουτ από αριστερά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 42' ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρία με τον Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός, μετά την τρομερή πάσα του Ντάνιελ Ποντένσε, σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού, αλλά η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Βαγιαννίδη και βγήκε κόρνερ. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δίχως αλλαγές για τις δύο ομάδες. Με τον Ολυμπιακό να μπαίνει πιο δυνατά στην αναμέτρηση και στο 47' να φτάνει στην ισοφάριση. Ο Ποντένσε έκανε την κάθετη πάσα στον Καμαρά και αυτός με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπρινιόλι για το 1-1. Στην συνέχεια είχαμε την κροτίδα στον Χουάνκαρ και την οριστική διακοπή της αναμέτρησης μετά από δύο ώρες.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ορτέγκα, Ντόι, Ρέτσος, Ροντινέι, Καμαρά, Φορτούνης, Αλεξανδρόπουλος, Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Κααμπί.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Πέρεθ, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Μπερνάρ, Τσέριν, Μλαντένοβιτς, Τζούρισιτς, Παλάσιος, Αράο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου