Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Κορδόν: «Όταν έλαβα την πρόσκληση του Ολυμπιακού δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά»

 


Ο Αντόνιο Κορδόν μίλησε στην παρουσίαση του νέου προπονητή του Ολυμπιακού Ντιέγκο Μαρτίνεθ και αναφέρθηκε στη νέα πρόκληση που άνοιξε για εκείνον με τους ερυθρόλευκους.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον γιο του για την ευκαιρία να δουλέψω σε αυτόν τον υπέροχο σύλλογο. Έχω δουλέψει πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή είναι το μεγαλύτερό μου βήμα. Ξεπερνάει όλους τους προηγούμενους. Όταν έλαβα την πρόσκληση δεν το σκέφτηκα 2η φορά. Έχουμε έρθει εδώ για να κάνουμε τον Ολυμπιακό ακόμα πιο μεγάλο και να δώσουμε χαρά στον κόσμο, όπως έχει συνηθίσει να παίρνει χαρά. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα κατάλαβα πως υπάρχει χαρά και όρεξη και άνθρωποι να κάνουν τον Ολυμπιακό ακόμα πιο μεγάλο».

Όσον αφορά στον σχεδιασμό της ομάδας τόνισε: «Καταλαβαίνω ακριβώς την ερώτηση. Δουλεύουμε καθημερινά και κάνουμε βήματα. Θα κάνουμε τις επιλογές που πρέπει. Δεν έχουμε καθυστερήσει. Θα έχουμε μία ομάδα με φιλοδοξία και με δέσμευση. Ξέρω πως αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι οι μεταγραφές. Υπάρχουν παίκτες ακριβοί και με εμπειρία. Άλλοι με λιγότερη εμπειρία. Θα είναι παίκτες που θα μοιράζονται ίδια ταυτότητα και φιλοδοξία είτε είναι από την πρώτη ομάδα είτε από τη 2η».

«Δεν μπορούμε να σας πούμε με ακρίβεια τον αριθμό παικτών για το ρόστερ. Είναι πολύ σημαντική η προσωπική επαφή. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα πάρουμε αποφάσεις. Το σημαντικό είναι να έχουμε επιτυχίες στις επιλογές μας», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το ποια είναι τα συστατικά της επιτυχίας ανέφερε: «Για όλους μας είναι μία νέα αρχή. Να φτιάξουμε μία ομάδα που να έχει μέλλον. Να έχει συνέχεια. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε περισσότερη εμπειρία. Παίκτες παλιούς ή νέους στον σύλλογοι. Οι παίκτες που δούλεψαν με εμάς ανέβασαν το επίπεδό μας και ειδικά όσοι ήθελαν να βοηθήσουν την ομάδα. Με καθημερινή δουλειά και με συνεχόμενη όρεξη για βελτίωση, όπως είπε ο πρόεδρος. Όλοι να δουλεύουμε για τη βελτίωση. Οι διοργανώσεις απαιτούν άλλα χαρακτηριστικά και πρέπει να δώσουμε απαντήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου