Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Ήττα για τους ερυθρόλευκους μετά από δέκα παιχνίδια! Χανιά-Ολυμπιακός β' 4-2 (Super League 2)

 

Την ήττα με 4-2 γνώρισε ο Ολυμπιακός β' από τα Χανιά, στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2. Μία ήττα η οποία ήρθε μετά από δέκα σερί αήττητα ματς για τους ερυθρόλευκους.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μάναλη στο 21', ενώ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ του Σουρλή. Τα Χανιά κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με 3-1 χάρη σε γκολ των Μανουσάκη, Μπουτσάκη στο 63' και 69' αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός β' μείωσε σε 3-2 με το αυτογκόλ του Μαρτσάκη, ενώ το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με εκτέλεση φάουλ ο Ρότσα.

Χανιά (Γ. Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Ιμεραλιλάι (77' Μαρτσάκης), Ρότσα, Μπάτζιος, Σέχου, Τσέλιος, Λεμονής, Μπουρσέλης (64' Μπουτσάκης), Κόλα (84' Ζέκχοφ), Μανουσάκης, Μάναλης (77' Ιατρούδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ β' (Α. Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Νίκολιτς, Ιμπαγάσα (46' Τσέλιος), Κωστή, Σαπουντζής, Σουρλής (84' Σταυρόπουλος), Καράκουτης (71' Μαρίνος), Πινακάς (46' Παπακανέλλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου