Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Ερυθρόλευκη τρέλα! ''Έφυγαν'' 10.000 εισιτήρια διαρκείας!

Μπορεί ακόμα να μην τελείωσε καν ο Ιούνιος! Μπορεί ακόμα ο Ολυμπιακός να μην έχει προχωρήσει σε καμία μεγάλη μεταγραφή, παρόλα αυτά 10.000 εισιτήρια διαρκείας έχουν κάνει φτέρα και λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε δύο μέρες προθεσμία για την πρώτη περίοδο παραλαβής των εισιτηρίων διαρκείας.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν και θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και από την νέα σεζόν οι ερυθρόλευκοι οπαδοί θα στηρίξουν την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να επιστρέψει στον θρόνο της.

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, ότι λόγω της αυξημένης προσέλευσης των περσινών κατόχων για ανανέωση των διαρκείας τους, θα δοθεί παράταση για την Πέμπτη 22/6 και την Παρασκευή 23/6 (10:00-18:00) από τα εκδοτήρια και έως την Παρασκευή 23/6 στις 18:00 στο internet. Από Δευτέρα 26/6 και καθημερινά (10:00-18:00) θα συνεχιστεί η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας (εκδοτήρια «Γ. Καραϊσκάκης» και μέσω internet στη σελίδα www.olympiacos.org), επίσης θα ελευθερωθούν οι θέσεις από τους περσινούς κάτοχους και θα ισχύουν οι νέες τιμές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου