Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

«Δεν πωλείται ο Χουάνγκ»!

Ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ ήταν βασικός στον αγώνα της εθνικής Νότιας Κορέας-Ουρουγουάης και σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης.

Ο Ιν Μπέομ, όπως και Ουί Τζο ξεκίνησαν ως βασικοί στον αγώνα της εθνικής τους με την Ουρουγουάη με τον χαφ των ερυθρόλευκων να καταγράφει μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση για την φετινή σεζόν.

Ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ ήταν ο κινητήριος μοχλός στο κέντρο του γηπέδου για τους Νοτιοκορεάτες και μάλιστα κόντρα σε μία μεγάλη και σπουδαία ομάδα της Λατινικής Αμερικής.

Μάλιστα πολλά ευρωπαϊκά σωματεία να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον διεθνή χαφ με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να ξεκόβουν από τώρα κάθε πιθανότητα πώλησης του παίχτη λέγοντας ότι: «Ο Ίνμπομ έχει άλλα 3,5 χρόνια συμβόλαιο και δεν πάει πουθενά». 

Ο Χουάνγκ μέχρι στιγμής έχει βγει η καλύτερη μεταγραφή για τους ερυθρόλευκους και όπως είναι λογικό δεν κάνουν σκέψεις για τυχόν πώληση του.

Για την ιστορία το παιχνίδι Νότια Κορέα-Ουρουγουάη έμεινε στο 0-0, με τον έτερο Χουάνγκ τον Ουί Τζο να χάνει μία τεράστια ευκαιρία να σκοράρει στο 34' της αναμέτρησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου