Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Έσωσε την κατάσταση ο Φούντας! Μάλτα-Ελλάδα 2-2 (φιλικό)

Φιλική ισοπαλία για την Ελλάδα στο National Stadium Ta' Qali. Μπακασέτας και Φούντας βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, με την Εθνική του Πογέτ να μένει στο 2-2 με την Μάλτα. 

Η Ελλάδα βρέθηκε να προηγείται με τον Μπακασέτα στο 39', αλλά η Μάλτα έκανε την ανατροπή και με δύο γκολ από τους Ντε Γκαμπριέλε και Τεούμα στο 54' και στο 65' από το σημείο το πέναλτι έδωσαν προβάδισμα για την ομάδα τους, αλλά τελικά ο Φούντας στο 86' ύστερα από ασίστ του Κυριακόπουλου, πέτυχε το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο και έσωσε τα προσχήματα.

Η εθνική μας έχει παράπονα καθώς στο 77' ο διαιτητής δεν καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Τεουμά, στην φάση μάλιστα αποβλήθηκε και ο Πέλκας από τον ελληνικό πάγκο.

Από πλευράς Ολυμπιακού αγωνίστηκαν οι Πασχαλάκης και Μπουχαλάκης. Με τον Πογιέτ να χρησιμοποιεί νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα.

Τελικό σκορ 2-2 και επόμενο φιλικό για την εθνική κόντρα στην Ουγγαρία στην Βουδαπέστη την Κυριακή.

ΜΑΛΤΑ (Γκίλμπερτ Άγκιους): Μπονέλο, Ζαν Μποργκ (80' Μιχάλεφ), Πέπε, Στιβ Μποργκ (46' Απάπ), Πολ Μπονγκ (80' Κρίστενσεν), Γκιγιομιέ, Τεουμά, Καμενζούλι, Ντίμεχ (80' Τζόουνς), Ντεγκαμπριέλ (80' Σαταριάνο), Τζόσεφ Μπονγκ (52' Κορμπαλάν).

ΕΛΛΑΔΑ (Γκουστάβο Πογέτ): Πασχαλάκης, Ρότα, Χατζηδιάκος, Τζαβέλλας (46' Κουλιεράκης), Γιαννούλης (80' Κυριακόπουλος), Σιώπης (80' Αλεξανδρόπουλος), Μπακασέτας (46' Μπουχαλάκης), Μάνταλος, Χατζηγιοβάνης, Πέλκας (67' Φούντας), Ιωαννίδης (67' Δουβίκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου