Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Πίτερς: «Η αγάπη για τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα είναι ασύγκριτη»

Για το ενδεχόμενο επέκτασης της Euroleague, ώστε να θυμίζει περισσότερο σε ΝΒΑ, αλλά και την αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού, μίλησε ο Άλεκ Πίτερς, με συνέντευξη του στην ιστοσελίδα της Ένωσης παικτών της διοργάνωσης.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Πιστεύω ότι η EuroLeague θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να έχει περισσότερες από είκοσι ομάδες στις μεγαλύτερες και καλύτερες αγορές της Ευρώπης και τριγύρω”, ήταν το σχόλιο του Αμερικανού του Ολυμπιακού, για να προσθέσει:

“Περιμένω ότι θα υπάρχουν 60-70 παιχνίδια κανονικής περιόδου και κατόπιν όλο playoffs. Όχι άλλες περίοδοι διακοπών. Θα αυξηθούν τα ταξίδια, τα παιχνίδια, οι υποδομές. Αν πιστεύεις πως είσαι το καλύτερο μπασκετικό προϊόν στην Ευρώπη, οφείλεις να το διοικείς. Πιστεύω ότι η EuroLeague μπορεί να φτάσει εκεί”.

Όσον αφορά για την έλευση του στην Ευρώπη, ο Πίτερς αποθέωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού.

«Αγαπώ κάθε χώρα στην οποία έχω αγωνιστεί, κάθε μία ο κόσμος δείχνει διαφορετικά την αγάπη του προς το άθλημα και τους παίκτες. Στην Ελλάδα, νιώθω την αγάπη στον μεγαλύτερο βαθμό που το έχω ζήσει. Οι φίλαθλοι είναι απίστευτοι, με καλωσόρισαν από την πρώτη ημέρα που υπέγραψα. Καλώς ή κακώς, η αγάπη για τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα είναι ασύγκριτη και γίνονται απείρως μεγαλύτερη, όταν η ομάδα νικά και στοχεύει σε τίτλους και πρωταθλήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου