Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Στράφηκε ξανά στην FIFA και στην UEFA ο Ολυμπιακός!


Επιστολή στην FIFA και στην UEFA έστειλε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι ζητάνε την παρέμβαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ώστε να μην αμαυρωθεί τελείως ο θεσμός του Κυπέλλου από τους ανίκανους της ΕΠΟ.
Να θυμίσουμε ότι η ΕΠΟ της ''εξυγίανσης'' όρισε τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος στις 30/8 κάτι το όποιο δεν άρεσε ούτε στον Χέρμπερτ Χούμπελ, καθώς οι διεθνείς ομοσπονδίες ήθελαν οι εγχώριες διοργανώσεις να ολοκληρωθούν στις 3/8.
Να επισημάνουμε επίσης ότι η απόφαση της ΕΠΟ είναι και θεσμικά παράνομη, καθότι μεταθέτει τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος για την σεζόν 2020-2021 που ουσιαστικά είναι μία νέα σεζόν και τα ρόστερ των ομάδων θα είναι διαφοροποιημένα.
Σύμφωνα με την επιστολή του, ο Ολυμπιακός τονίζει ξεκάθαρα πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει παραδοθεί σε άτομα που λειτουργούν με βάση το προσωπικό τους όφελος και όχι για το καλό του αθλήματος. Για αυτό το λόγο και το αίτημα προς την FIFA να παρέμβει την τελευταία στιγμή για να προστατέψει την αξιοπιστία του θεσμού του Κυπέλλου και του ποδοσφαίρου της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου