Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Από τον Παναθηναϊκό στον Θρύλο! Πήρε τον Δημήτρη Ζήση ο Ολυμπιακός!


Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ αντρών! Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν τον Δημήτρη Ζήση που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στον Παναθηναϊκό.
Ο Δημήτρης Ζήσης είναι λίμπερο και μάλιστα διεθνής και αναμένεται να βοηθήσει άμεσα ους ερυθρόλευκους ώστε να επιστρέψουν στην κορυφή του πρωταθλήματος.
Αυτή είναι η 4η μεταγραφή του Ολυμπιακού για την φετινή σεζόν στο βόλεϊ αντρών και κινούνται με σωστές κινήσεις για την δημιουργία του ρόστερ της νεάς περιόδου.

Δείτε την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ζήση. Ο διεθνής λίμπερο (ημ. γέννησης 2/4/1994) υπέγραψε το συμβόλαιο του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών».

Προηγούμενες ομάδες

2018-2020: Παναθηναϊκός
2015-2018: Φοίνικας Σύρου
2013-2015: Παμβοχαϊκός
2012-2013:Παναθηναϊκός
2009-2012: Α.Ο. Πρέβεζας

Δείτε τις δηλώσεις του παίχτη στο osfp.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Ήρθα στον Ολυμπιακό για τίτλους και πιστεύω όλοι οι στόχοι του χρόνου να εκπληρωθούν. Η ομάδα δείχνει ότι ενισχύεται σημαντικά. Χωρίς πολλά λόγια και με σκληρή δουλειά να πάρουμε όλους τους τίτλους τη νέα χρονιά και κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς του Ολυμπιακού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου