Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Οι δηλώσεις των πρωταθλητών!

Τσιμίκας: «Ο Ολυμπιακός να φτάσει τα 100 πρωταθλήματα!»!
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, επικρατώντας μάλιστα της ΑΕΚ στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με 3-0. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα οι παίχτες της ομάδας.

Γιώργος Μασούρας.

Αρχικά τόνισε: «Είναι ένα όνειρο ζωής με την ομάδα που αγαπώ. Αξίζαμε τον τίτλο και συνεχίζουμε την προσπάθεια σε Κύπελλο και Ευρώπη. Η σοβαρότητα που δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι ήταν και η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά».
Για τον τελικό του Κυπέλλου: «Θα είναι ένα διαφορετικό ματς και θα πρέπει να δώσουμε πολλά παραπάνω για να κατακτήσουμε το Κύπελλο».
Για το αν φανταζόταν ότι θα ζήσει αυτό όταν πήρε τη μεταγραφή από τον Πανιώνιο: «Από μικρό παιδί φανταζόμουν να πάρω πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό».

Κώστας Φορτούνης.

«Είναι απίστευτο. Θα πάμε με τον κόσμο να το γιορτάσουμε. Τους αφιερώνω το πρωτάθλημα, όπως και στον πρόεδρο που βοηθάει την ομάδα. Παίξαμε απίστευτη μπάλα σε όλο το πρωτάθλημα», είπε αρχικά στη NOVA.

Και μετά ρωτήθηκε για για τον ίδιο και τον τελικό του Κυπέλλου που ακολουθεί. «Είχα μια άτυχη στιγμή, την άφησα πίσω και η σεζόν τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο. Έχουμε ακόμα το Κύπελλο και την Ευρώπη. Θα είναι διαφορετικό το ματς στον τελικό του Κυπέλλου. Περιμένουμε τον αντίπαλο διαφορετικό, αλλά αν παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε όλη τη σεζόν θα είμαστε νταμπλούχοι». 

Κώστας Τσίμικας.

«Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Παίζουμε τον τελικό το επόμενο Σαββατοκύριακο, θέλουμε να κάνουμε το νταμπλ και γιατί όχι να νικήσουμε και τη Γουλβς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου