Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Στην Οσιγιέκ με 1 εκατομμύριο ευρώ ο Ιγκόρ Σίλβα!


Ο Ολυμπιακός φρόντισε να αποδείξει για ακόμη μια φορά το πόσο έξυπνα και πετυχημένα κινείται στη διεθνή ποδοσφαιρική αγορά αναφορικά με τις αγοραπωλησίες παικτών. Πιο συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν στην παραχώρηση του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ-χαφ Ιγκόρ Σίλβα στην Κροατική Οσιγιέκ έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ, ποσό σχεδόν τριπλάσιο από αυτό που είχαν δαπανήσει τον Ιανουάριο του 2018 για να τον αποκτήσουν από τον Αστέρα Τρίπολης και ενός παίκτη που δεν είχε παίξει ελάχιστα με τους ερυθρόλευκους. Επιπλέον οι ερυθρόλευκοι κράτησαν και ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Βραζιλιάνος μπακ πραγματοποίησε συνολικά μόλις 2 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό και μάλιστα σε αγώνες πρωταθλήματος, στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν 2017-18, παίζοντας για 15 λεπτά στο 4-0 επί του Παναιτωλικού και 90 λεπτά και στην εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το καλοκαίρι του 2018 ο Ολυμπιακός παραχώρησε τον Ιγκόρ Σίλβα ως δανεικό στην ΑΕΚ Λάρνακας, με την οποία πραγματοποίησε μια αρκετά καλή σεζόν. Στη συνέχεια κι αφού βρισκόταν εκτός των πλάνων του Πέδρο Μάρτινς δόθηκε ξανά ως δανεικός αυτή την φορά στην Οσιγιέκ με την οποία τα πήγε περίφημα (31 συμμετοχές, 1 γκολ, 2 ασίστ), αναγκάζοντας τους υπεύθυνους της Κροατικής ομάδας να αγοράσουν από τον Ολυμπιακό τα δικαιώματα του παίκτη.

Ο παίκτης υπέγραψε για τρία χρόνια συμβόλαιο με την κροατική ομάδα. Ενώ η χρηματιστηριακή του αξία είναι στις 850.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου