Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Πάλι σανό πουλάει το σάιτ ...της ''αλήθειας'' σχετικά με τον τελικό κυπέλλου!

Ομόφωνη απόφαση για επιστροφή κόσμου - Δεκτές οι προϋποθέσεις του ...
Για άλλη μία φορά τα παπαγαλάκια στο ...σάιτ της ''αλήθειας'' συνεχίζουν τα ξεφτιλίζονται σε ότι αφορά τον τελικό κυπέλλου!
Τα γνωστά παπαγαλάκια με αφορμή τους τελικούς κυπέλλου σε Σκωτία και Ισπανία δεν έχασαν την ευκαιρία να πουλήσουν σανό και παραμυθάκια στους αναγνώστες τους σε ότι αφορά τον τελικό κυπέλλου που πραξικοπηματικά η ΕΠΟ ανέβαλε για τις 30/8.
Στην Ισπανία και στην Σκωτία επίσης μετατέθηκαν ο τελικός και οι ημιτελικοί, για Οκτώβριο/Νοέμβριο και 20 Δεκεμβρίου αντίστοιχα. Όμως τα γνωστά παπαγαλάκια και πιο συγκεκριμένα κάποιος κύριος Λευτέρης Καρλής συγκρίνει ανόμοια πράγματα καθότι και στην Ισπανία, αλλά και στην Σκωτία η αναβολή των αγώνων έγινε κατόπιν συνεννοήσεως των ομάδων, κάτι που στην Ελλάδα δεν ισχύει γιατί η μία ομάδα -βλ. ο Ολυμπιακός- δεν ήταν σύμφωνος στην αναβολή.
Δεύτερον ο Καρλής ξεχνάει ότι δεν μπορεί να γίνει αγώνας στις 30/8, διότι στις 3/9 παίζει η εθνική ομάδα με την Σλοβενία, οπότε δεν θα υπάρχει χρόνος για προετοιμασία των παιχτών της εθνικής ομάδας μας που μάλιστα παίζει και έκτος έδρας.
Τρίτον η αναβολή των αγώνων σε Ισπανία και Σκωτία έγινε για έναν και μόνο λόγο μπας και οι αγώνες αυτοί γίνουν με κόσμο, κάτι που στην περίπτωση της Ελλάδος δεν θα ισχύσει και ο αγώνας θα είναι κεκλεισμένων, οπότε ποιος ο λόγος που ήρθε αυτή η αναβολή στον ελληνικό τελικό κυπέλλου;
Τέταρτο τελικός δεν μπορεί να γίνει στις 30 Αυγούστου γιατί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πρέπει να ξεκουραστούν μιας και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν πάει ήδη διακοπές.
Πέμπτο στην Ισπανία και στην Σκωτία επιλέχθηκαν γήπεδα χωράφια και τα οποία έκλεισαν ...για διακοπές όταν η περιφέρεια πήγε να κάνει έλεγχο;
Έκτο ο Καρλής μας είπε ότι ο Ολυμπιακός λέει ψέματα ότι η UEFA θέλει να τελειώσουν οι εγχώριοι τίτλοι στις 3/8, αλήθεια την δήλωση του Χούμπελ την είδε όταν και εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την μετάθεση του τελικού; ή του ξέφυγε αυτή η δήλωση;
Και κάτι άλλο αλήθεια κύριοι του SDNA ποια είναι η ''Συμμορία'' που επικαλείστε, βγήκε κάποια απόφαση ή απλά πουλάτε τρελίτσα στο σάιτ σας για περισσότερες προβολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου