Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Στον ΠΑΟΚ οι Κουμεντάκης και Παπαλεξίου!

Και τυπικά επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Κουμεντάκης
Παρελθόν αποτελούν από τον Ολυμπιακό οι Ραφαήλ Κουμεντάκης και Γιώργος Παπαλεξίου! Και οι δύο τους θα συνεχίσουν στον ΠΑΟΚ.
Ο διεθνής ακραίος Ραφαήλ Κουμεντάκης μετά από δύο χρόνια επιστρέφει στον ΠΑΟΚ. Πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ με τους ερυθρόλευκους, ενώ φέτος ήταν άφαντος στους τελικούς του πρωταθλήματος.
Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει και ο νεαρός κεντρικός Γιώργος Παπαλεξίου, που αγωνίστηκε δύο σεζόν με τον Ολυμπιακό κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και ένα Λιγκ Καπ.

Δείτε την ανακοίνωση για Κουμεντάκη:

Και τυπικά επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Κουμεντάκης

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Ραφαήλ Κουμεντάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένος το 1993, ο Ραφαήλ Κουμεντάκης έχει ύψος 203cm και αγωνίζεται ως ακραίος.

Τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ τα έκανε το 2002 από τις ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ενώ το 2010 έφτασε μέχρι και την πρώτη ομάδα στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2013.

Από το 2013 μέχρι και το 2016 δοκίμασε την τύχη του στο εξωτερικό, και πιο συγκεκριμένα στην ιταλική, CMC Ravenna. Την αγωνιστική περίοδο 2016-17 μετέβη στην Πολωνία για λογαριασμό της Cuprum Lubin, ενώ η επόμενη σεζόν τον βρήκε στην Γαλλία, αγωνιζόμενος στη Ναντ.

Η πρώτη του θητεία στα ασπρόμαυρα ήρθε την αγωνιστική περίοδο 2017-18, στην οποία μάλιστα αναδείχθηκε και κυπελλούχος, όταν ο ΠΑΟΚ νίκησε στον τελικό, τον Ηρακλή στην Ρόδο.

Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της χώρας μας, μετρώντας μάλιστα πολλές συμμετοχές.

Δείτε την ανακοίνωση για Παπαλεξίου:


Volley League: Στον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Παπαλεξίου
Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την σύναψη συνεργασίας με τον Γιώργο Παπαλεξίου. Πρόκειται για 21χρονο διεθνή που γεννήθηκε στην Πιερία το 1999, έπαιξε στη Νίκη Αιγινίου και τις τελευταίες δύο σεζόν ανήκε στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός διεθνής έχει ύψος 202cm και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού. Έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο του βόλεϊ το 2013 από τη Νίκη Αιγινίου, στην οποία αγωνίστηκε για πέντε χρόνια.

Οι αγωνιστικές σεζόν 2018-19 και 2019-20 τον βρήκαν με την φανέλα του Ολυμπιακού. Διεθνής σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των Εθνικών Ομάδων της χώρας μας, ενώ στα 17 του μόλις χρόνια πήρε το «βάπτισμα του πυρός» για την Εθνική Ανδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου