Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Χωρίς κόσμο τα γήπεδα μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο!

Την επανεκκίνηση του αθλητισμού «σήμανε» ο Αυγενάκης | tovima.gr
Έλαβε χώρα την Τρίτη η τηλεδιάσκεψη του Λευτέρη Αυγενάκη με τις Ομοσπονδίες και τις Λίγκες για τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Σύντομα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις, ωστόσο έχει διαρρεύσει ότι αποφασίστηκε ότι όλες οι αθλητικές επίσημες δραστηριότητες θα διεξάγονται χωρίς παρουσία φιλάθλων μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.
Όσον αφορά στις προπονήσεις, αυτές απαγορεύονται σε κλειστές εγκαταστάσεις και μετά τις 20 Μαϊου θα γίνει επανεξέταση. Μέχρι τότε και από τις 4 Μαϊου, οι αθλητές θα μπορούν να προπονούνται ατομικά και σε ανοιχτούς, εξωτερικούς, χώρους.
Αν όντως όμως ισχύσει αυτό το σενάριο με το εμβόλιο, τότε είναι απίθανο να έχουμε αγώνες με θεατές ακόμα και την νέα σεζόν. Διότι τα σενάρια για την εύρεση του εμβολίου κάνουν λόγω για το 2021.
Αλλά ακόμα και τότε ποιοι θα κάνουν το εμβόλιο, δεν θα πρέπει να περάσει και από άλλα δοκιμαστικά στάδια έτσι ώστε να γνωρίζει ο κόσμος τυχόν παρενέργειες;
Και μέχρι όλα αυτά οι ομάδες πως θα συντηρούνται;
Από εκεί και έπειτα ποιος ο λόγος να περιμένουν οι ομάδες νέα τηλεδιάσκεψη στις 20/5 έτσι ώστε να γνωρίζουν πότε και αν θα είναι έτοιμες για ομαδικές προπονήσεις; γιατί δεν γίνεται έλεγχος για τον κορωνοϊό σε όλους τους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να γνωρίζουμε ποιος έχει τον ιό και ποιος όχι και να ξεκινήσουν οι προπονήσεις το λιγότερο σε μια εβδομάδα, δέκα ημέρες.
Κύριε Αυγενάκη βρείτε άμεσα λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου