Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Σαν σήμερα ένα ακόμη γλέντι στο αεκάκι!

Ανατροπή, πρόκριση και... τάβλα η ΑΕΚ (video)
Τα γλέντια κόντρα στην ΑΕΚ είναι αμέτρητα! Σαν σήμερα στις 27/4/2005 είχαμε ένα ακόμη αυτήν την φορά για το κύπελλο Ελλάδος. Εκεί οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν της ΑΕΚ με 2-1 και σε συνδυασμό με το 0-1 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης.
Οι κιτρινόμαυροι άνοιξαν το σκορ στο 42' με τον Λυμπερόπουλο, αλλά ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή στην παράταση. Πρώτα ισοφάρισε στο 97' με το αυτογκόλ του Μόρα και στο 118' ο Οκκάς έστειλε την ομάδα του στον τελικό. Εκεί όπου οι ερυθρόλευκοι σήκωσαν ένα ακόμη τίτλο κόντρα στον Άρη.
Μάλιστα στον ημιτελικό με την ΑΕΚ έγιναν όργια από τον διαιτητή Καρατζά. Στο 7' ο Γεωργέας ανατρέπει τον Ριβάλντο και ο διαιτητής δεν δίνει τίποτα και μάλιστα ήταν ο τελευταίος παίχτης. Στο 45' ο Κατσουράνης κάνει χέρι μέσα στην περιοχή και πάλι ο διιατητής κλείνει τα μάτια. Ο Ολυμπιακός μάλιστα σημείωσε γκολ στο 35' με τον Γεωργάτο αλλά έστω και οριακά φαίνεται να είναι οφσάιντ.
Πρόκριση και άντε γεια ΑΕΚΑΚΙΑ!

ΟΣΦΠ-ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗΣ(46'ΟΚΚΑΣ) ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΟΣ ΜΑΡΙΤΣ(60'ΚΑΣΤΙΓΙΟ) ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΤΖΙΟΒΑΝΙ(115'ΤΑΡΑΛΙΔΗΣ).
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ.
ΑΕΚ-ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΟΝΤΗΣ(105'ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ) ΑΛΒΕΣ ΜΟΡΑΣ ΓΕΩΡΓΕΑΣ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ(65'ΑΣΟΥΝΣΑΟ) ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΚΟΦ ΙΒΙΤΣ(105'ΚΡΑΣΣΑΣ) ΣΟΑΡΕΣ ΣΕΖΑΡ.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου