Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Χυδαιότητες Γκαρσία! Ανέβασε σε ποστ την μπουνιά στον Ντιόγκο!

Έδειξε πάλι το... ήθος του ο Γκαρσία (photo)
Ότι είναι κομπλεξικοί με τον Ολυμπιακό είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες, καθότι ο Ολυμπιακός είναι πρώτος και τους γλεντάει και αυτοί είναι τεταρτοπέμπτοι.
Με αφορμή τα γενέθλια του μπαοκ, ο προπονητής της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία θεώρησε πρέπον να ανεβάσει μια φωτογραφία στην οποία ρίχνει την μπουνιά στον Ντιόγκο σε ένα παιχνίδι στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' στην οποία η ομάδα του είχε φάει την βούρτσα καθότι είχε χάσει 2-0.
Ο κομπλεξικός αυτός ''κύριος'' δεν κατέκτησε κάνεναν τίτλο στον ΠΑΟΚ όσο καιρό ήταν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και είπε να το παίζει τζάμπα μάγκας με μπουνιές και βρισιές σε βάρος παιχτών αντιπάλων ομάδων.
Βέβαια το γνωστό σάιτ της ...αλήθειας δεν έγραψε κάποιο άρθρο που να καταδικάζει την εν λόγω ανάρτηση του Γκαρσία, σκέφτεστε τι θα έλεγαν αν παίχτης του Ολυμπιακού έκανε σχετική ανάρτηση;

ΥΓ. Στο παιχνίδι στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' ο διαιτητής που δεν είχε αποβάλλει τον Ουρουγουανό ήταν ο Τάσος Κακός...τυχαία πάντα.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:


 

1 σχόλιο:

  1. Δεν είναι πρώτη φορά που προκαλούν οι(αδικημένοι) να τον χαίρονται και αυτόν και άλλους ψευτόμαγκες,όσο για τίτλους δεν θα προλάβει να πάρει στο πέρασμα του από την χώρα μας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή