Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Καραπαπάς:«Έχουν καταλάβει ότι ζητούν να μπει λουκέτο στη δουλειά τους;»

Τέλος ο Καραπαπάς από τον Ολυμπιακό | Pentapostagma
Ο Καραπαπάς σε ανάρτηση του στα social media εξέφρασε την απορία του για τον ρόλο κάποιων δημοσιογράφων. Τονίζοντας πως είναι δυνατόν να επιμένουν τόσο πολύ στο να μπει λουκέτο στο πρωτάθλημα, ενώ κάτι τέτοιο θα είναι καταστροφικό για την δουλειά τους;

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Καραπαπά:

«Βλέπω κάποιους δημοσιογράφους να ζητούν να μπει λουκέτο στο ποδόσφαιρο! Έχουν καταλάβει ότι ζητούν να μπει λουκέτο στη δουλειά τους; Αν το ποδόσφαιρο διακοπεί τώρα, η αγορά του ποδοσφαίρου θα επανεκκινήσει τον Οκτώβριο (το νωρίτερο). Ξέρετε τι σημαίνει αυτό;
1. ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. Όλες. Ούτως ή άλλως δεν βγαίνουν.
2. Θα κλείσουν ΟΛΑ σχεδόν τα σάιτ που δεν θα έχουν αντικείμενο. ακόμα και αυτά που λειτουργούν μόνο για παραγωγή λάσπης!
3. Τα αθλητικά ραδιόφωνα της χώρας θα γίνουν μουσικά! Ή το ένα από τα δύο μεγάλα αθλητικά ραδιόφωνα έβαλε λουκέτο και είμαστε στην αρχή!
Δηλαδή πόσο μυαλό μπορεί να κουβαλάτε; Θα πρέπει να παρακαλάτε ΟΛΟΙ ΣΑΣ να περάσει γρήγορα αυτή η θύελλα και με ασφάλεια για όλους να επιστρέψουμε στην ποδοσφαιρική δράση».

1 σχόλιο:

  1. Νομίζω ότι παρασύροννται όλοι τους από την μανία που έχουν εναντίον του Ολυμπιακού και από μερικούς που τους ταϊζει ο Ρωσοπόντιος.Αυτοί οι τελευταίοι μπορεί να κρατηθούν.Αλλά θα είναι πολύ λίγοι γιατί δεν μπορεί να τους κρατήσει όλους σε μια τέτοια περίπτωση.Όλοι οι άλλοι ; Πίσσα και πούπουλα.Τόσο βλαμένοι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή