Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

«Δείξαμε την ποιότητα της ομάδας μας»
Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Λάρισας με 0-3 στην αυλαία του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες πέτυχαν την δέκατη σερί νίκη τους,στο πρωτάθλημα. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς,αλλά και οι παίχτες του Ολυμπιακού.

Πέδρο Μαρτίνς.

 «Δείξαμε την ποιότητα της ομάδας μας»
Για το ματς με την ΑΕΛ:
«Σε γενικές γραμμές τα πρώτα 20 λεπτά ήταν δύσκολα για εμάς. Προσπαθήσαμε να δοκιμάσουμε ένα καινούργιο σύστημα για να εκτιμήσουμε μερικές περιπτώσεις για το μέλλον. Στα πρώτα 20 λεπτά αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, όμως στη συνέχεια η ομάδα σταθεροποιήθηκε, ήταν πολύ σημαντικό να σκοράρουμε σε εκείνο το λεπτό, και μετά το πρώτο γκολ βελτιώθηκε η κατάσταση και στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να παρουσιάσουμε ένα παιχνίδι υψηλής ποιότητας. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι με την απόδοση μας στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό είναι αποτέλεσμα πάρα πολύ καλής δουλειάς, ποιότητας των παικτών, εξυπνάδας όσον αφορά την τακτική μας και την ικανότητά μας να αλλάζουμε συστήματα και γενικότερα πάρα πολύ δυνατού χαρακτήρα από την πλευρά των παικτών και της ομάδας μας».
Για το κίνητρο των δύο ομάδων στο ματς:
«Είναι προφανές πως και για τις δύο ομάδες το πρωτάθλημα στην ουσία είχε τελειώσει πριν από αυτό το παιχνίδι, όμως για τη δική μας ομάδα ποτέ δεν λείπει το κίνητρο. Πραγματικά δείξαμε πως είχαμε τη διάθεση να τρέξουμε και να παίξουμε το παιχνίδι όπως κάθε άλλο. Επίσης ο κόσμος ήρθε να δει αυτό το παιχνίδι γιατί για τελευταία αγωνιστική, χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, το γήπεδο είχε αρκετό κόσμο. Πραγματικά έχουμε δείξει σήμερα πως αν και ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός και δεν επέτρεπε υψηλής ποιότητας απόδοση από καμία από τις δύο ομάδες, δεν υπήρξε έλλειψη κινήτρου από τη δική μας πλευρά».
Ομάρ Ελαμπντελαουί
«Είμαστε αισιόδοξοι, γεμάτοι δύναμη για το μέλλον»
Για το αν θα ήθελε να αλλάξει θέση με τον Χασάν:
«Aς παραδεχτούμε όλοι ότι είναι εκείνος ο καλός επιθετικός μας. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά του λόγια. Ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να τελειώσει η χρονιά και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι».
Για την εξαιρετική του χρονιά:
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη χρονιά μου. Πραγματικά είχα μια πάρα πολύ καλή χρονιά φέτος. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση. Δεν είμαι όμως ικανοποιημένος από το τι κατάφερε η ομάδα μας. Ας το παραδεχτούμε, έχουμε πάντα τον ίδιο στόχο, τον οποίο δεν κατακτήσαμε φέτος. Όπως και να έχει προσωπικά είναι μια καλή χρονιά».
Για το αν μπήκαν φέτος τα θεμέλια, ώστε ο Θρύλος να κατακτήσει όλους τους εγχώριους τίτλους του χρόνου:
«Είναι πραγματικά δύσκολο να χτίσεις μια ομάδα από το μηδέν. Με νέο προπονητή και με τόσα πολλά καινούργια πρόσωπα. Όπως και να έχει είμαστε εδώ, είμαστε αισιόδοξοι, πιστεύουμε πως από φέτος έχουμε κάνει ήδη μια καλή χρονιά. Παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Και είμαστε φυσικά γεμάτοι δύναμη για το μέλλον».
Για το αν έχει εκείνος και οι συμπαίκτες του την ανάγκη για ξεκούραση:
«Είμαστε έτοιμοι. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Όπως είπατε κι εσείς τελείωσε το πρωτάθλημα κι αρχίζουν από πάρα πολύ νωρίς οι εγχώριες διοργανώσεις. Έχουμε κάποιες εβδομάδες ξεκούρασης και κάποιοι από τους παίκτες μας έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Ίσως δεν είναι αρκετός αυτός ο χρόνος ξεκούρασης, αλλά πρέπει να τον εκμεταλλευτούμε ώστε να είμαστε έτοιμοι».
Αχμέντ Χασάν.
«Μου δίνει δύναμη που παίζω στον Ολυμπιακό»
«Δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί… αύριο. Πρέπει να περιμένουμε τι θα γίνει. Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να δούμε τι θα αποφασιστεί για το μέλλον. Έχω πετύχει 15 γκολ συνολικά. Έχω χάσει αρκετά ματς εξαιτίας τραυματισμών. Για το διάστημα της απουσίας που είχα, τα 15 γκολ είναι ένας σημαντικός αριθμός! Ελπίζω να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο. Το να παίζεις στον Ολυμπιακό είναι κίνητρο. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω για να αποδίδεις όταν φοράς αυτή τη φανέλα. Μόνο και μόνο που παίζουμε στον Ολυμπιακό μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου