Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση Θύρας 7 για Γιαννακόπουλο και όχι μόνο!

Η Θύρα 7 για Γιαννακόπουλο, Τετάρτη και όχι μόνο!
Ανακοίνωση έβγαλε η επίσημη σελίδα της Θύρας 7 στα social media. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού αναφέρθηκαν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τις χυδαιότητες τις οποίες κάνει,καθώς και τους ψευτοτσαμπουκάδες που πουλάει,ενώ καλέσαν τον κόσμο της ομάδας να είναι δίπλα στην ομάδα στον αγώνα της Τετάρτης. Παράλληλα έγινε αναφορά και στον τελικό κυπέλλο στο ποδόσφαιρο.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«ΨΕΥΤΗΣ-ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ-ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ-ΑΝΑΝΔΡΟΣ DPG7000
Κότα κύριε DPG,γιατί δεν συμφωνείς σε ξένους διαιτητές όπως έκανε ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο;
Μήπως επειδή στην Ευρώπη,που συμβαίνει αυτό, τα νούμερα είναι συντριπτικά υπέρ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ;Μήπως σε ΦΟΒΙΖΕΙ ότι,ενώ στην Ελλάδα είσαι πρώτος,στην Ευρώπη από το 2012 που ανέλαβες την ΚΑΕ ΔΕΝ έχεις συμμετάσχει σε ΚΑΝΕΝΑ Final 4 σε αντίθεση με εμάς που έχουμε πάρει 2 ευρωπαϊκούς τίτλους και έχουμε άλλους 2 τελικούς;Στην Ελλάδα,βέβαια,με την παράγκα του Βασιλακόπουλου και το σάπιο σου σύστημα γίνεται το αντίθετο.Για ποιο λόγο οι διαιτητές ΔΕΝ ελέγχονται από πουθενά και ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ χωρίς κλήρωση;Μεγάλη διαφάνεια ΚΟΤΑ DPG! Άνανδρε DPG,πουλάς μαγκιά με δημοσιεύσεις στο ίνσταγκραμ,αλλά,όταν βρίσκεις τα σκούρα,αρχίζεις και επικαλείσαι τους νόμους και το κράτος,το παίζεις επαναστάτης,ενώ κάνεις δωρεές στην ΕΛ.ΑΣ.
Είσαι γνωστός καταδότης και δεν ντρέπεσαι και να το δημοσιεύεις,όπως τότε που επικήρυξες για 10.000 ευρώ αυτόν που σε έφτυσε και που δεν ντράπηκες να βγάλεις φωτογραφία από τον γάμο με την 9 μηνών έγκυο γυναίκα του.Μήπως DPG να βγάλουμε και εμείς στην φόρα συνομιλίες σου μέσω ίνσταγκραμ που στέλνεις σε κοπέλες,ΠΕΦΤΟΥΛΑ,για να πληγώσουμε και εμείς την γυναίκα σου;Είσαι καταδότης όταν βάζεις την αθλητική βία να αναγνωρίζει οπαδούς! Ξέρεις εσύ τι εννοούμε.... Για όλα τα παραπάνω είσαι άνανδρος,επειδή νομίζεις ότι με τα λεφτά και τα ΜΜΕ που διαθέτεις μπορείς να απειλείς κόσμο. ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ,τότε στην σύσκεψη με τον Υπουργό,όταν σε στριμώξανε πάνω έλεγες έχω το χέρι μου,ενώ μετά κάτω μαζί με τα σκυλιά σου έκανες μαγκιές στα 10 μέτρα,βέβαια, και με λάιβ μετάδοση προσδοκώντας να κερδίσεις τις εντυπώσεις.Και άκου τι είπες ρε ΚΟΤΑ:"όπου σε βρω σε κυνηγώ". Που μας έχεις κυνηγήσει εσύ;; Στο ΣΕΦ όταν έφυγες 10 λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας που είδες τα σκούρα ή όταν σε έφτυνε στα μούτρα και σκουπιζόσουν;;; Πότε μας κυνήγησες εσύ ρε ψεύτη;;; Είσαι ΑΝΑΝΔΡΟΣ, γιατί στέλνεις τον στρατιώτη σου, Αναστόπουλο, για να πετύχεις τους σκοπούς σου χωρίς να σε νοιάζει τι θα πάθει.Μάγκας θα ήσουν αν ερχόσουν ΕΣΥ ο ίδιος στο ΣΕΦ είτε με ξένους είτε με Έλληνες διαιτητές και όχι έναν αγώνα πριν να στέλνεις τον άλλον σαν πρόβατο στη σφαγή, για να αποφύγεις τους τελικούς.Ψευτόμαγκα του ίνσταγκραμ. ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ξέρεις εσύ καλά τι σημαίνει, απ'όταν έβγαινες και έδινες συνέντευξη τύπου για τον Θανάση Γιαννακόπουλο λέγοντάς τον απατεώνα και ψεύτη και λέγοντας με κροκοδείλια δάκρυα ότι θα άφηνες το μπάσκετ τότε και καλά όπως και όταν έφυγες από την Ευρωλίγκα με τον Μπερτομέου.Άραγε το δημοψήφισμα με τα μηνύματα τι έγινε;
Μάθε κάτι DPG,δεν είσαι τίποτα παρά μόνο ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο που έχει χάσει τον δρόμο του,ανεβάζεις στόρυ δεσμίδες χρήματος όταν κόβουν το ρεύμα στον κόσμο,τραβάς στόρυ με 300 στην Αττική οδό δίνοντας το καλό παράδειγμα στα παιδιά που σε ακολουθούν και δεν σκέφτεσαι με μια στραβοτιμονιά τι θα πάθουν... Αλλά βέβαια εσύ έχεις τζιπ με φουλ ασφάλεια εν αντιθέσει με τον απλό κόσμο και τα μικρά του αμάξια. Και βέβαια, έχεις φροντίσει να μην είναι τα παιδιά σου στο αμάξι όταν τα κάνεις αυτά.Η απόδειξη όλων των παραπάνω θα έρθει σε βάθος χρόνου. Τώρα που είσαι ο μόνος διαχειριστής της οικογένειας Γιαννακόπουλου η παρακμή είναι κοντά και σε μια δεκαετία θα είσαι καταστραμμένος DPG. Και πάρ'το χαμπάρι,είμαστε δίπλα στους Αγγελόπουλους παρόλο που άργησαν να κάνουν την επανάστασή τους.
Καλούμε ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ.

Υ.Γ:ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ για το κράτος να γίνονται τελικοί χωρίς κόσμο.Αυτό δείχνει ανικανότητα και ΟΧΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ πρόληψης.Πρέπει όλοι οι οπαδοί κάποια στιγμή να αντιδράσουμε σε τέτοια χουντικά μέτρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου