Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν!



Έγινε η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας πριν λίγη ώρα για την νέα σεζόν. Το μότο των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα χρονιά είναι: «Παίρνω θέση στην κερκίδα» και φυσικά στόχος είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού να κάνουν νέο ρεκόρ στις πωλήσεις των εισιτηρίων. Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από αύριο Τρίτη 7 Μαΐου.
Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, αλλά και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς.
Σε σύγκριση με την περσινή σεζόν υπάρχει μια μικρή αύξηση των τιμών διαρκείας κατά 10%.
Η ανανέωση των παλαιών κατόχων θα γίνει από τις 7 Μαΐου ως και την Τετάρτη 5 Ιουνίου. Ενώ για τους νέους κατόχους η περιόδος κατά την οποία θέλουν να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας ξεκινά την Δευτέρα 10 Ιουνίου. 
Να σημειωθεί πώς οι τιμές που έχουν τα εισιτήρια διαρκείας θα αλλάξει όταν οι Πειραιώτες θα περάσουν στη φάση των ομίλων μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Δείτε αναλυτικά:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την στήριξη του και για  τα 19.500 διαρκείας αλλά και για το ότι είχαμε τον πιο μεγάλο μέσο όρο διαρκείας με δεύτερο τον ΠΑΟΚ και τρίτη την ΑΕΚ. Για όλα τα διαρκείας θα υπάρχουν εκπτωτικά κουπόνια για το Red Store καθώς και για τις εμφανίσεις.
Για μία μικρή αύξηση που υπάρχει, όλα αυτά τα χρόνια ο ηγέτης μας κ. Μαρινάκης έχει προχωρήσει σε μείωση 50% ενώ η τωρινή Κυβέρνηση αυξάνει το ΦΠΑ».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου