Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Για πάντα στο λιμάνι της καρδιάς του,ο Βασίλης Σπανούλης!

Ο κορυφαίος της Ευρώπης έμεινε στο Λιμάνι!
Με τον καλύτερο και επιθυμητό (απ' όλες τις πλευρές) τρόπο ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Βασίλη Σπανούλη. Μετά από ώρες συζητήσεων, οι δύο πλευρές έκαναν αυτό που περίμενε όλος ο κόσμος: Συμφώνησαν, έδωσαν τα χέρια και ο κορυφαίος παίκτης της Ευρώπης έμεινε στο Λιμάνι. Εδώ, στον Ολυμπιακό θα κλείσει την καριέρα του, κάτι που αποτελεί και τη δική του επιθυμία.
Η συνάντηση δεν εξελίχθηκε σε θρίλερ αυτή τη φορά, όπως είχε γίνει το 2013, αλλά τα βρήκαν (λέγεται πως είναι για δύο χρόνια) σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Απλώς οι δύο πλευρές συζήτησαν και για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, γι' αυτό και κράτησε λίγο παραπάνω.
Άλλωστε, ήταν γνωστή η επιθυμία και των δύο πλευρών. Ήθελαν όσο τίποτα άλλο να τα βρουν για να συνεχίσουν αυτή τη μοναδική και επιτυχημένη συνεργασία. Ο Σπανούλης έτσι, θα συνεχίσει για δύο ακόμη χρόνια στον Θρύλο!

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ και ο αρχηγός του πρωταθλητή Ελλάδας συμφώνησαν και το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση. Κάτι τυπικό δηλαδή. Πάντως, η είδηση της συμφωνίας, σκόρπισε ενθουσιασμό σε όλο τον κόσμο, που βλέπει ότι ο θρύλος του Θρύλου θα συνεχίσει στο Λιμάνι...

Οι δηλώσεις του κορυφαίου παίχτη της Ευρώπης μετά την συμφωνία του με τους Αγγελόπουλους.


Πηγή: redking.gr

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου