Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Σκληρή και αντρίκεια ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός εναντίον του παοκ και της αεκ!

Φουλ επίθεση σε Μελισσανίδη και Σαββίδη!
Ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε προς πάσα κατεύθυνση πως δεν είναι διατεθειμένος να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τους Σαββίδη και Μελισσανίδη,καθώς όπως τόνισε σε ανακοίνωση της η ερυθρόλευκη ΠΑΕ οι συγκεκριμένοι κύριοι έχουν έμμεση,αλλά και άμεση σχέση με το οργανωμένο έγκλημα. Και σίγουρα αυτή η ανακοίνωση εκφράζει την πλειοψηφία του ερυθρόλευκου κόσμου,που δεν θα ήθελε ο Ολυμπιακός να έχει καμία επικοινωνία με άτομα που θέλουν να καταστρέψουν το ελληνικό ποδόσφαιρο προς όφελος τους.
Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Αναφορικά με τις προτάσεις για ενδεχόμενη συνάντηση των «4» του ελληνικού ποδοσφαίρου, την οποία πρότειναν εκπρόσωποι Ποδοσφαιρικών Ενώσεων, η απάντηση του κ. Μαρινάκη είναι ξεκάθαρα αρνητική.
Μια τέτοια συνάντηση δεν θα μπορούσε ποτέ να πραγματοποιηθεί, αφού, ειδικά τους τελευταίους μήνες, έχει αποδειχθεί η έμμεση, αλλά και η άμεση σχέση των κυρίων Μελισσανίδη και Σαββίδη με το οργανωμένο έγκλημα και τον υπόκοσμο στην Ελλάδα και το εξωτερικό". Και συνεχίζει:
"Σε αντίθεση με τις παραισθήσεις του πρώην τροφίμου των φυλακών κ. Μελισσανίδη εμείς αντιπαραβάλλουμε την αλήθεια και την εικόνα. Τις φωτογραφίες και τα βίντεο του τελικού στο ΟΑΚΑ.
Ας απαντήσει λοιπόν ο “εξυγιαντής” και τζάμπα σωτήρας στο φίλαθλο κοινό της χώρας, ποιοι ήταν αυτοί που τον συνόδευαν στον τελικό του Κυπέλλου στα επίσημα του ΟΑΚΑ και πόσες δεκάδες χρόνια φυλακή είχαν ο καθένας;
Ακόμα περιμένουμε την Πολιτεία, τον κ. Κοντονή και την ΕΛ.ΑΣ. να ασχοληθεί με την εισβολή των “ποινικών” και των εγκληματιών στο ποδόσφαιρο υπό την καθοδήγηση του στενού τους φίλου κ. Μελισσανίδη.
Όσο για τους ευαίσθητους “εξυγιαντές” του βορρά που μετρούν... κακουργηματικές πράξεις, ακόμα περιμένουμε να πάρουν θέση για την εγκληματική οργάνωση που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη στην οποία συμμετείχε υπάλληλος και στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Αλήθεια, όλοι αυτοί οι Αρμένιοι και Γεωργιανοί που τους έδινε εντολές, ποιο οικονομικό όφελος είχαν να καίνε τα αυτοκίνητα και τα σπίτια του ατζέντη του Κάτσε ώστε να υπογράψει στον ΠΑΟΚ το συμβόλαιο του με τους όρους που ήθελε ο κ. Σαββίδης;
Πως τους έχει διαφύγει μια ολόκληρη εγκληματική οργάνωση, μέλη της οποίας προσελάμβαναν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως ανταμοιβή για πράξεις όπως η πυρπόληση του αυτοκινήτου του προπονητή της Ξάνθης Λουτσέσκου μετά το ΠΑΟΚ-Ξάνθη 0-0;"

Έτσι σε θέλουμε ΠΡΟΕΔΡΕ.

#‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου