Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Ολυμπιακός-Χορν 4-1 (φιλικό)

Το μέλλον του ανήκει!
Πολύ καλή εμφάνιση για τον Ολυμπιακό στο πρώτου φιλικό παιχνίδι για την νέα σεζόν. Ο Θρύλος επικράτησε της Χορν -ομάδα β' Αυστρίας- με 4-1 και έδειξε αρκετά καλά στοιχεία. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Πουλίδο που σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του Πειραιά,ενώ τα άλλα δύο γκολ της ομάδας σημείωσαν ο Φορτούνης ύστερα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ και ο Γιαννιώτας -που έδωσε για άλλη μια φορά απαντήσεις στον Σίλβα για τον παραγκωνισμό του,την περσινή σεζόν-ύστερα από μπαλιά του νεαρού Τσιμίκα.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον Καπίνο κάτω από τα γκολπόστ, ενώ η τετράδα στην άμυνα αποτελούνταν από τους Φιγκέιρας (σ.σ.: έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Θρύλου), Μποτία, Βούρο και Μαζουακού. Στον κεντρικό άξονα οι Ρέτσος και Μπουχαλάκης. Η τριάδα των μεσοεπιθετικών αποτελούνταν από τους Πάρντο και Μανθάτη στις πτέρυγες και τον Φορτούνη σε ρόλο οργανωτή, ενώ καθαρά προωθημένος ήταν ο Πουλίδο. Θετικές εντυπώσεις άφησαν και οι νεαροί από τις ακαδημίες Ρέτσος και Μανθάτης.
Στο δεύτερο μέρος ο Βίκτορ άλλαξε όλη την ενδεκάδα του Θρύλου. Πλέον, οι πρωταθλητές αγωνίστηκαν με τον Χουτεσιώτη στο τέρμα, στην άμυνα τους Μπέρτο, Γούτα, Σιόβα και Τσιμίκα, στον άξονα Ανδρούτσο και Κασάμι, μπροστά τους τον Ντομίνγκεζ, στα άκρα τους Σεμπά και Γιαννιώτα και στην επίθεση τον Ολαϊτάν. Ο Ολυμπιακός σε όλο το παιχνίδι πίεζε τους Αυστριακούς για ακόμα μεγαλύτερο σκορ και μονάχα σε μια φάση η άμυνα του Θρύλου πιάστηκε αδιάβαστη με αποτέλεσμα οι Αυστριακοί να μειώσουν προς στιγμήν σε 3-1. Τελικό σκορ 4-1 και επόμενο φιλικό την Πέμπτη στις 30/6 με αντίπαλο την WACKER INNSBRUCK.


Τα γκολ του ματς:
5' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ 1-0: Πλάγιο από τα δεξιά με τον Φιγκέιρας, ο Πάρντο έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Πουλίδο πλάσαρε από κοντά, ανοίγοντας το σκορ.
22' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ 2-0: Ατομική ενέργεια και σουτ του Μανθάτη, απέκρουσε ο Πέτερμαν και ο Πουλίδο πήρε το ριμπάουντ, σκοράροντας από κοντά.
34' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ 3-0: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη από πλάγια αριστερά, από τα 35 μέτρα περίπου, η μπάλα στο δεξί "παραθυράκι" του Πέτερμαν.
55' 3-1: Μειώνει η Χορν με τον Τάνο, σε μια φάση που αδράνησε η άμυνα του Ολυμπιακού.
56' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ 4-1: Ο Κασάμι πάσαρε στον Τσιμίκα που έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Γιαννιώτας, με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έδωσε και πάλι προβάδισμα 3 γκολ στο Θρύλο.
Ολυμπιακός: Καπίνο (46’ Χουτεσιώτης), Φιγκέιρας (46’ Μπέρτος), Βούρος (46’ Γούτας), Μποτία (46’ Σιόβας), Μαζουακού (46’ Τσιμίκας), Μπουχαλάκης (46’ Κασάμι), Ρέτσος (46’ Ανδρούτσος), Φορτούνης (46’ Ντομίνγκεζ), Πάρντο (46’ Γιαννιώτας), Μανθάτης (46’ Σεμπά), Πουλίδο (46’ Ολαϊτάν).
Χορν: Πέτερμαν, Χάβεναρ, Ντένερ, Βάλτσι, Τακουσνάντι, Αντρά (46’ Γιούριτς), Γιασίντα, Ιγιομπόσα (72’ Αράι), Σάτι, Τάνο, Σουλιμάνι.


 #‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου