Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Στον Θρύλο η αρχηγός της εθνικής Ολλανδίας Σμιτ! Ανανέωσαν Μπιανκόνι και Έμολο!

Σούπερ μεταγραφή με Σμιτ!
Σε άλλη μία πολύ δυνατή μεταγραφή προχώρησε η ομάδα Πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, ενισχύοντας το ρόστερ με την απόκτηση της Γιασεμίν Σμιτ!
Η αρχηγός της Εθνικής Ολλανδίας επιστρέφει στον Ολυμπιακό, με τον οποίο είχε σηκώσει το πρωτάθλημα τη σεζόν 2008-2009.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αρχηγό της Εθνικής Ολλανδίας Yasemin Smit.
H  Yasemin Smit είναι γεννημένη στις 21 Νοεμβρίου 1984 και επιστρέφει στον Ολυμπιακό με τον οποίο έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα της σεζόν 2008-2009.

Με την Εθνική Ολλανδίας μετράει περισσότερες από 300 συμμετοχές και κορυφαία στιγμή της καριέρας της αποτελεί η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο το 2008. To 2010 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ. Το 2014 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη. Το 2015 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν και το χάλκινο μετάλλιο στο FINA World League. To 2016 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βελιγράδι".

Ανανέωσαν Μπιανκόνι και Έμολο
Έμειναν Μπιανκόνι και Έμολο

Λίγες μέρες μετά την απόκτηση της Γιασεμίν Σμιτ, ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού στο Πόλο Γυναικών συνεχίζεται. Και συνεχίστηκε με δύο σημαντικές ανανεώσεις, μιας και η Ρομπέρτα Μπιανκόνι και η Τζούλια Έμολο έμειναν στο Λιμάνι.
Οι δύο διεθνείς Ιταλίδες πολίστριες συμφώνησαν και ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους και θα βρίσκονται και τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Χάρη Παυλίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τις Ρομπέρτα Μπιανκόνι και Τζούλια Έμολο. Οι δυο διεθνείς Ιταλίδες πολίστριες θα παραμείνουν και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών".

Πηγή: redking.gr

 #‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου