Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Έβγαλαν γλώσσα οι...καναπεδάτοι πελάτες...

Έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους χθες τα γνωστά σαλιγκάρια. Οι πονεμένοι από τον Θρύλο πανηγύρισαν τον αποκλεισμό των «ερυθρόλευκων» από τη συνέχεια του Champions League. Οι πράσινοι που αποκλείστηκαν από Εστορίλ, Γκαμπάλα, Μπρίζ, τα χανούμια που βολόδερναν σε β και γ εθνική. Οι μπουγάτσες που είναι πελάτες της Κρασνοντάρ και της Γκινγκάμπ. Και όλοι μαζί ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ. Ωστόσο, δεν ξέρουν ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει και τον Φεβρουάριο στην Ευρώπη και το Europa League και αυτή θα… ανανεώσουν το ραντεβού τους με τον καναπέ!
Υπάρχει και συνέχεια στον πόνο σας όμως. Δεν έχουμε τελειώσει. Αράξτε και πάλι αναπαυτικά στους καναπέδες σας από Φεβρουάριο και απολαύστε την αρμάδα του Μάρκο Σίλβα να γράφει ιστορία! Οι ξεφτιλισμένοι από την Καμπάλα και αυτοί που τελικά ήρθαν και έφυγαν στα τέσσερα… γκολ από το Καραϊσκάκη, έβγαλαν γλώσσα. Δεν βάζουν μυαλό με τίποτα αυτοί!
Μην ξεχάσετε στις εκπτώσεις να αλλάξετε καναπέ, γιατί τους λιώσατε αυτούς που έχετε χρόνια τώρα και βλέπετε από εκεί τον Ολυμπιακό. Ο καναπές και ο πόνος σας θα συνεχιστεί ξανά από Φεβρουάριο ανύπαρκτοι και Καμπαλάρηδες...

 #‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου