Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Ολυμπιακός-Άρσεναλ 0-3 (τσάμπιονς λιγκ)


Το πάλεψε στο πρώτο ημίχρονο κατέρρευσε στο δεύτερο. Ένας Ολυμπιακός ο οποίος παρά τις ευκαιρίες του,παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών και έχοντας μια πολύ κακή άμυνα,δέχτηκε τρία γκολ από μια Άρσεναλ η οποία δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο στο παιχνίδι της. Ο Ολυμπιακός πλήρωσε και την εμμονή του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι άφησε στο πάγκο το αστέρι της ομάδας τον Καμπιάσο και πραγματοποίησε τις αλλαγές ενώ το σκορ ήταν ήδη 0-3. Ο κόσμος παρά την ήττα και τον αποκλεισμό χειροκρότησε την ομάδα στο τέλος. Πλέον οι Πειραιώτες συνεχίζουν στο γιουρόπα λιγκ,όπου θα μπουν στον όμιλο των ισχυρών στην κλήρωση. Τώρα είναι χρέος των παιχτών να κάνουν την υπέρβαση σε μια διοργάνωση ασφαλώς πιο εύκολη και να αποδείξουν ότι όσα έκαναν φέτος δεν ήταν τυχαία.
Η ταυτότητα του αγώνα:
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Μαζουακού, Ντα Κόστα, Σιόβας, Ελαμπντελαουί, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (72 Ντομίνγκεζ), Φορτούνης, Πάρντο (86' Φιμπόγκασον), Σεμπά (77' Ερνάνι), Ιντέγε
Άρσεναλ: Τσεχ, Μπεγερίν, Κοσιενλί, Μετεσάκερ, Μονρεάλ, Ράμσεϊ, Φλαμινί, Οζίλ, Γουόλκοτ (72 Γκιμπς), Κάμπελ (90" Τσάμπερλεν), Ζιρού (90 Τσέιμπερς)
Διαιτητής: Ριτζόλι Βοηθοί: Λιμπερατόρε, Τονολίνι Διαιτητές Περιοχής: Νταμάτο, Μάσα (όλοι από την Ιταλία)
Γκολ: Ζιρού (29΄, 49', 67)
Κάρτες: Φορτούνης (9), Ράμσεϊ (18'), Ζιρού (63'


Ρομπέρτο -4
Σιόβας-2
Ντα Κόστα -4
Ομάρ-2
Μαζουάκου-5
Κασάμι -4
Μιλιβόγιεβιτς-3
Πάρντο-6
Σεμπά-4
Φορτούνης-5
Ιντέγιε-3

Τσόρι-5
Ερνάνι-4
Φινμπόγκανσον

Μάρκο Σίλβα-3


#‎Κόκκινο_DNA‬


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου