Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός 1-2 (κύπελλο)



Ο Ολυμπιακός δίχως να εντυπωσιάσει πήρε την νίκη κόντρα στον Απόλλωνα με 1-2 στην Ριζούπολη σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο. Από τους Πειραιώτες ξεχώρισαν οι Φουστέρ που έβαλε και τα δύο γκολ,ενώ εξαιρετικός ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι ο νεαρός Τσιμίκας,καθώς και ο Κολοβός. Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Φουστέρ,ύστερα από ασίστ του Τσιμίκα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με σκόρερ τον Βαλεριάνο στο 53' και ο Ολυμπιακός που είχε κατοχή μπάλας 62%-38% πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Φουστέρ στο 85' και πήρε την πρόκριση για τους ''16'' του κυπέλλου Ελλάδος. Με λάθη η διαιτησία του Παππά ο οποίος δεν έδειξε την κόκκινη στον προκλητικό Βαλεριάνο για αντιαθλητικό χτύπημα στον Ντουρμάζ και θα μπορούσε να δείξει πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο υπέρ του Ολυμπιακού,σε ανατροπή του Φουστέρ.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Γεώργιος Καμάρας"
Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (ΕΠΣ Αθηνών)
Βοηθοί: Νικόλαος Γεωργαράκος (ΕΠΣ Αθηνών), Στυλιανός Τσολάκης (ΕΠΣ Αθηνών)

Απόλλων Σμ. (Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Δεληζήσης, Γκότοβος, Βαλεριάνος (79' Αρναούτογλου), Ψιάνος, Φατιόν (51' Παρπέξ), Κονέ, Φαρινόλα (68' Λαγός), Βάντερσον, Τζιώρας.
Ολυμπιακός (Σίλβα): Καπίνο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Κασάμι, Πάρντο (68' Ντουρμάζ), Κολοβός, Φουστέρ, Φινμπόγκασον (79' Ιντέγε).

Γκολ: 53' Βαλεριάνος / 45+1' & 85' Φουστέρ

Κάρτες: 13' Φατιόν, 75' Βαλεριάνος, 89' Κονέ / 16' Μποτία, 75' Ντουρμάζ

Καπίνο -7
Σαλίνο -7
Μποτία- 6
Σιόβας- 6
Τσιμίκας- 8
Ζντίελαρ -5
Κασάμι -6
Πάρντο -5
Κολοβός -8
Φουστέρ -10
Φινμπόγκασον -6

Ντουρμάζ -7
Ιντέγε- 6

Μάρκο Σίλβα -7



#‎Κόκκινο_DNA‬

ΚΟΚΚΙΝΟ DNA: ΝΕΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ!
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου