Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας στο μπάσκετ! Sold Out ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας που είχε βγάλει η ΚΑΕ Ολυμπιακός! Καθώς μέσα σε λίγη ώρα έκαναν φτερά τα 902 εισιτήρια διαρκείας που είχαν μείνει από παλιούς κατόχους.

Ο αριθμός των καρτών διαρκείας του Θρύλου έφτασε αυτόν της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου και όλα δείχνουν ότι θα ανοίξουν κι άλλα τμήματα, καθώς υπάρχει αυξημένη ζήτηση από τον κόσμο.

Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί στην ιστορική σεζόν 2024-25 για τα 100 χρόνια του Συλλόγου, έχουν ακόμα μεγαλύτερα όνειρα, για αυτό και βρίσκονται έμπρακτα στο πλευρό της ομάδας.

Βέβαια να τονίσουμε ότι για άλλη μία φορά εκτέθηκαν οι γνωστοί άγνωστοι που πριν λίγες μέρες έλεγαν ότι τα εισιτήρια του Ολυμπιακού θα είναι λιγότερα από 5.000.

Δείτε την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως μέσα σε ελάχιστα λεπτά εξαντλήθηκαν τα 902 εισιτήρια διαρκείας (για τη σεζόν 2024-25) που βγήκαν σήμερα (29/08) προς διάθεση σε νέους κατόχους.

Συνολικά φτάσαμε τον περσινό αριθμό των 7.000, ωστόσο, λόγω της τεράστιας ζήτησης η κατάσταση θα αξιολογηθεί και αν υπάρξει περιθώριο, θα εκδοθούν επιπλέον κάρτες διαρκείας σε νέα τμήματα.

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο μας, που και φέτος δείχνει εμπράκτως τη στήριξή του στην ομάδα!

Πάμε να δώσουμε τη μάχη μας ΜΑΖΙ!».

Δείτε την προπαγάνδα του γνωστού σάιτ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου