Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

Εντυπωσιακός ο Θρύλος σε ένα ακόμη φιλικό! Τερνάνα-Ολυμπιακός 0-4 (φιλικό)

Εντυπωσιακός σε ένα ακόμη φιλικό ήταν ο Ολυμπιακός που επικράτησε της Τερνάνα με 0-4! Οι ερυθρόλευκοι ήταν εντυπωσιακοί σε όλο το παιχνίδι, πέτυχαν τέσσερα γκολ και θα μπορούσαν άνετα να πέτυχουν και άλλα τόσα, καθότι είχαν αρκετές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Παπακανέλλου στο 63'.

Τα γκολ των ερυθρόλευκων σημείωσαν οι Μαρτίνς, Κουτσίδης, Βέλντε και Παπακανέλλος στο 58', στο 60', στο 76' και στο 84' αντίστοιχα.

Πρώτη ευκαιρία του Ολυμπιακού στο 21' όταν ο Μασούρας έκλεψε την μπάλα στο κέντρο, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή από τα αριστερά και έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.  Στο 22' ο Μασούρας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με την ίδια όμως κατάληξη. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες στο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Ολυμπιακό, με τον Μπότη να παίρνει την θέση του Αναγνωστόπουλου. Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και είχε την πρώτη ευκαιρία στο 47' όταν το σουτ του Κοστίνια πέρασε ψηλά άουτ. Στο 50' ο Ρέτσος έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε άουτ. Στο 54' ο Γιάρεμτσουκ έκανε το σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, με τον τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Μουζακίτης, ο Κοστίνια πήρε την κεφαλιά και ξανά ο γκολκίπερ της Τερνάνα αντέδρασε σωστά. Στο 58' οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ.  Ο Κοστίνια έκανε την μπαλιά για τον Γιάρεμτσουκ μέσα στην περιοχή, ο Ουκρανός φορ, έστρωσε την μπάλα στον Μαρτίνς και με πλασέ από τα δεξιά άνοιξε το σκορ στο ματς. Στο 60' οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα. Ο Μασούρας γέμισε από εκτέλεση κόρνερ και ο Κουτσίδης με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 63' η εξαιρετική προσπάθεια και το σουτ του Παπακανέλλου, σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Φράνκι. Στο 75' η κεφαλιά του Βέλντε στο δεύτερο δοκάρι, μετά από φάουλ του Μασούρα, δεν απείλησε τον Φράνκι. Στο 76' οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν και τρίτο γκολ.  Μετά από κόντρες μέσα στην περιοχή η μπάλα στρώθηκε στον Βέλντε και με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-3.  Στο 82' ο Παπακανέλλος πήρε το ριμπάουντ, μετά την αρχική επέμβαση του Φράνκι σε πλασέ του Μασούρα και προ κενής εστίας, έκανε το 0-4. 

Τελικό σκορ 0-4 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Ρόμα το Σάββατο στην Ιταλία.

Τερνάνα (Ι. Αμπάτε): Φράνκι, Κασασόλα, Λϊακόνο, Καπουάνο, Μπέλα Βίνια (73' Μπιοντίνι), Ντε Μπουρ (80' Σισέ), Αλόι, Πατανέ (73' Φεράρα), Καρμπόνι (80' Ματέους), Τσιτσερέλι, Φεράντε (80' Μπολόκα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Αναγνωστόαπουλος (46' Μπότης), Αποστολόπουλος, Άμπι, Κουτσίδης, Κοστίνια, Ρέτσος, Μουζακίτης, Παπακανέλλος, Μαρτίνς, Μασούρας, Γιάρεμτσουκ (70' Βέλντε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου