Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Τριάρα του Θρύλου με εντυπωσιακό Ελ Κααμπί! Λαμία-Ολυμπιακός 0-3 (πρωτάθλημα)

Ο Ολυμπιακός με εντυπωσιακό Αγιούμπ Ελ Κααμπί επικράτησε της Λαμίας με 0-3 εκτός έδρας για την 3η αγωνιστική της Super League και έκανε το 3/3 στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός σε όλο το παιχνίδι, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και με μπροστάρη τον Μαροκινό φορ που πέτυχε δύο γκολ και έβγαλε την ασίστ στο Μαρτίνς, κέρδισε με 0-3. Τα γκολ του Ολυμπιακού σημειώθηκαν στο 41', στο 79' και στο 89' αντίστοιχα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξεκίνησε το ματς με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, με Ντόη και Πιρόλα στο κέντρο της άμυνας, με Ροντινέι και Ορτέγκα στα αμυντικά άκρα. Στο κέντρο ο Τσικίνιο με τον Εσε και τον Στάμενιτς, στα εξτρέμ ο Βέλντε με τον Μάρτινς και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Κααμπί.

Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη ευκαιρία στο 6' όταν ο Βέλντε μετά από ατομική ενέργεια έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και έδιωξε ο Κόστιτς σε κόρνερ. Στο 11' ο Μαρτίνς γύρισε την μπάλα στην περιοχή από τα δεξιά, ο Ροντινέι έκανε το πλασέ το οποίο όμως ήταν αδύναμο και κατέληξε άουτ. Στο 16' μετά από ωραία ενέργεια του Τσικίνιο έδωσε στον Μαρτίνς ο οποίος μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε όμως και πάλι ο τερματοφύλακας της Λαμίας αντέδρασε σωστά. Στο 31' ο Φουρτάδο βγήκε στην αντεπίθεση και υπό την πίεση του Ορτέγκα πλάσαρε και ο Τζολάκης έδιωξε σε κόρνερ. Στο 32' ο Ολυμπιακός στην κόντρα επίθεση με τον Μάρτινς να βγαίνει στο τετ α τετ και να πλασάρει, όμως ο Κόστιτς βρίσκει την μπάλα τόσο ώστε να την στείλει κόρνερ. Στο 41' οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ. Σέντρα του Τσικίνιο, ο Ελ Κααμπί που έχει κάνει κίνηση στην πλάτη της άμυνας της Λαμίας, παίρνει την κεφαλιά και κρεμάει τον Κόστιτς για το 0-1.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 0-1./

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δίχως αλλαγές για τις δύο ομάδες. Πρώτη ευκαιρία στον αγώνα για την Λαμία και πιο συγκεκριμένα στο 46' όταν το πλασέ του Βλαχομήτρου, απέκρουσε κόρνερ ο Τζολάκης. Στο 61' ο Έσε απείλησε με σουτ έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο Κόστιτς και στην εξέλιξη της φάσης ο Βέλντε έκανε το σουτ με το δεξί και η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στο 79' δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό. Ο Ροντινέι μετά από ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή, έδωσε στον Ελ Κααμπί και ο Μαροκινός με πλασέ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση. Στο 81' τρίτο γκολ για τους ερυθρόλευκους. Ο Ελ Κααμπί έδωσε την ασίστ στον επερχόμενο Μαρτίνς μέσα στην περιοχή της Λαμίας και ο Πορτογάλος με πλασέ έκανε το 0-3. Στο 88' πλασέ του Μάρτινς, η μπάλα φεύγει άουτ.

Τελικό σκορ 0-3 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Παναιτωλικό το Σάββατο 14/9 στο ''Γ. Καραϊσκάκης''.

Λαμία (Μ. Σατσιάς): Κόστιτς, Λέο Αντράτε, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Σαραμαντάς (65' Ραντόνια), Μέκιτς (65' Γκουιντό), Μπίκοφ, Νούνιεζ (76' Δοϊρανλής), Ρινγκ, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος (83' Σιμόνι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ορτέγκα, Πιρόλα (55' Κάρμο), Ντόη, Ροντινέι (86' Κοστίνια), Στάμενιτς (86' Γκαρθία), Έσε, Τσικίνιο, Βέλντε (76' Μασούρας), Μαρτίνς, Ελ Κααμπί (86' Γιάρεμτσουκ).


Η βαθμολογία των παιχτών:

Τζολάκης -7

Ροντινέι -8

Πιρόλα -6

Ντόη -7

Ορτέγκα -7

Στάμενιτς -8

Τσικίνιο -8

Βέλντε -7

Μαρτίνς -9

Ελ Κααμπί -10


Κάρμο -8

Μασούρας -8

Κοστίνια -

Γκαρθία -

Γιάρεμπτσουκ -


Προπονητής:

 Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ -8


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου