Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Νίκησε η Ελλαδάρα και πλέον περιμένει την Σερβία στα προημιτελικά! Ελλάδα-Ιταλία 9-8

Συνέχεια στην εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί στο Ολυμπιακό Τουρνουά, έδωσε η Εθνική μας ομάδα πόλο Ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά, επικράτησε με 9-8 της Ιταλίας, για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Η Εθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε τον όμιλο με πέντε νίκες και μία ήττα (στο γκολ) σε έξι παιχνίδια!

H αργυρή Ολυμπιονίκης του Τόκιο, η οποία τερμάτισε στην πρώτη θέση, θα αντιμετωπίσει τη Σερβία (τέταρτη στον δεύτερο όμιλο), με στόχο την πρόκριση στην τετράδα. Μια επανάληψη του τελικού του Τόκιο! Η Σερβία είναι η χρυσή Ολυμπιονίκης του Τόκιο.

Από κει και πέρα, κόντρα στην Ιταλία η Εθνική μας ομάδα πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, με τον Γιάννη Φουντούλη να σκοράρει το νικητήριο γκολ, για το 9-8, στα 2:53 για το φινάλε.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-3, 0-1, 3-2

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος 1, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου 1, Γκίλλας, Αργυρόπουλος 4, Παπανικολάου, Κάκαρης, Νικολαΐδης, Βλαχόπουλος

Ιταλία (Σάντρο Καμπάνια): Ντελ Λούγκο, Ντι Φούλβιο, Βελότο, Τζιανάντζα, Φοντέλια, Κοντέμι 3, Ρεντζούτο, Ετσενίκε 1, Πρεσούτι, Μπρούνι 3, Ντι Σόμα, Ιόκι Γκράτα 1, Νικόζια


Πηγή: osfp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου