Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

«Ο Κουαμέ είπε όχι στον Ολυμπιακό, συνεχίζει στην Φιορεντίνα»

Ο Κριστιάν Κουαμέ, ο 26χρονος Ιβοριανός εξτρέμ που ξεχώρισε στον τελικό του Conference League με τη Φιορεντίνα, συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αλλά οι εξελίξεις δεν ήταν θετικές για τον Ολυμπιακό. 

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Ιταλού ρεπόρτερ, Νικολό Σίρα, ο Ολυμπιακός είχε επαναφέρει την υπόθεση του Κουαμέ στο προσκήνιο μετά τον τελικό του Conference League, καταθέτοντας μια επίσημη πρόταση στη Φιορεντίνα για την απόκτηση του παίκτη, με την ιταλική ομάδα να απαντάει αρνητικά στην πρόταση του Ολυμπιακού. 

Ο Κουαμέ που διαθέτει ιταλικό διαβατήριο με την Φιορεντίνα έχει αγωνιστεί σε 127 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει 10 γκολ και βγάζοντας και 17 ασίστ. Ενώ ήταν εξαιρετικός και στην Άντερλεχτ όπου είχε δοθεί δανεικός έχοντας αγωνιστεί σε 36 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει 13 γκολ και βγάζοντας και 10 ασίστ.

Ο Ολυμπιακός, αν και δεν κατάφερε να εντάξει τον Κουαμέ στο ρόστερ του, συνεχίζει την αναζήτηση ενίσχυσης για την τρέχουσα περίοδο, με το βλέμμα στραμμένο σε άλλες προοπτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου