Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Έρχεται τα ξημερώματα στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό o Γιάρεμτσουκ!

Ο Ολυμπιακός φέρνει τον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, τον 28χρονο διεθνή Ουκρανό στράικερ, το πρωί της Δευτέρας στην Αθήνα για να τον κλείσει και τυπικά.

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ θα φτάσει την Δευτέρα στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στις 05:55, στο «Ελ. Βενιζέλος, για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από τη Μπριζ στον Ολυμπιακό σε ένα ποσό που θα πλησιάζει τα 4 εκατ. ευρώ 

Ο Γιάρεμτσουκ θα κλείσει με συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών. Θα αποτελέσει την έξτρα λύση για τη γραμμή κρούσης καθώς υπάρχει φυσικά ο Ελ Καμπί και ως 3ος φορ ο νεαρός Κωστούλας.

Ο Γιάρεμτσουκ αγωνίζονταν την περσινή σεζόν στην Βαλένθια, ως δανεικός από την Μπριζ. Με την Βαλένθια αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και έχοντας πετύχει και 4 γκολ. Με την Μπριζ σε συνολικά 32 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει 6 γκολ και βγάζοντας και 3 ασίστ. Ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Γάνδη, Μπενφίκα, Ντιναμό Κιέβου και Ολεξαντρίγια.

Είναι διεθνής με την εθνική Ουκρανίας σε 53 παιχνίδια και έχοντας πετύχει και 16 γκολ, ενώ αγωνίστηκε και στο τελευταίο Euro, πετυχαίνοντας μάλιστα και γκολ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου