Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Στην Μπασακσεχίρ ο Ουσεϊνού Μπα!

Σε συμφωνία ήρθαν Ολυμπιακός και Μπασακσεχίρ για τη μεταγραφή του Ουσεϊνού Μπα που θα συνεχίσει για τα επόμενα τρία χρόνια στην τουρκική ομάδα.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός είχε δοθεί δανεικός στο σύλλογο της Κωνσταντινούπολης, υπήρξε ικανοποίηση για την παρουσία του και έγινε κίνηση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του δίχως να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες.

Η Μπασάκ ανακοίνωσε ότι ο Μπα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Την περσινή σεζόν ο Μπα με την τουρκική ομάδα αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και έχοντας βγάλει και 1 ασίστ. Ο Ολυμπιακός τον αγόρασε τον Ιανουάριο του 2019 από την Γκαζελέκ Αζαξιό και τον άφησε εκεί ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι του ίδιου έτους. Στον Ολυμπιακό αγωνίστηκε για τέσσερις σεζόν και πιο συγκεκριμένα ως τον Αύγουστο του 2023, έχοντας κατακτήσει 3 πρωταθλήματα και 1 κύπελλο Ελλάδος. Με τους ερυθρόλευκους αγωνίστηκε σε συνολικά 113 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και έχοντας πετύχει και 1 γκολ. Η χρηματιστηριακή αξία του παίχτη είναι στα 2.600.000 ευρώ.

Δείτε την ανακοίνωση της Μπασακσεχίρ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου