Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Τσικίνιο: «Θέλω το πρωτάθλημα, θα δώσουμε τα πάντα για κάθε τίτλο»

Το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, έδωσε ο Τσικίνιο. Σε δηλώσεις του στους απεσταλμένους δημοσιογράφους στην Ολλανδία, στην προετοιμασία του Θρύλου, ο Πορτογάλος μέσος μίλησε για το φιλικό με τον Άγιαξ και όχι μόνο.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι καλό το ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, ενόψει και των επόμενων εβδομάδων. Ήταν ένα σημαντικό ματς για την ομάδα, γιατί έχουμε αρκετούς νέους παίκτες που πρέπει να αντιληφθούν τις ιδέες του προπονητή και για αυτό ήταν καλό για εμάς. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, να πρεσάρουμε, να κλέψουμε μπάλες. Γνωρίζαμε πως ξεκίνησαν την προετοιμασία πριν ένα μήνα (σ.σ. ο Άγιαξ) και έχουν δώσει έξι φιλικά, ξεκινάνε τη σεζόν τους σε μία εβδομάδα και είναι σε καλή κατάσταση, αλλά εμείς προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό. Μπορεί να χάσαμε 1-0, αλλά δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι το πιο θετικό».

Όσο για το δώρο των φετινών γενεθλίων του, ο Τσικίνιο ζήτησε πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό: «Να δώσουμε ένα ακόμα τρόπαιο στον κόσμο μας. Ιδανικά να πάρουμε το πρωτάθλημα, να κατακτήσουμε κάθε πιθανό τίτλο και θα δώσουμε τα πάντα για να το πετύχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου