Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Στον Ολυμπιακό για άλλες δύο σεζόν ο Δημήτρης Τζούριτς!

Ανδρώθηκε στον Ολυμπιακό και τώρα φαίνεται ότι θα κλείσει την καριέρα του στον Θρύλο. Ο λόγος για τον Δημήτρη Τζούριτς, που μετά τη θητεία από το 2006, έως και το 2011, θα μακροημερεύσει ξανά στους ερυθρόλευκους.

Ο διεθνής κεντρικός, που έχει γράψει τη δική του ιστορία με τα ερυθρόλευκα ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια με τον Θρύλο, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο με την εμπειρία του τον σύλλογο.

Δείτε την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακό:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Τζούριτς. Ο διεθνής κεντρικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Δείτε τις δηλώσεις του παίχτη στο osfp.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό, στην ομάδα που μεγάλωσα, που ανδρώθηκα. Εύχομαι να κατακτήσω κι άλλους τίτλους και να σταματήσω την καριέρα μου εδώ! Αλήθεια, αυτό εύχομαι. Τη σεζόν που έρχεται, εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς, να είναι μια χρονιά γεμάτη τίτλους, περισσότερους από όσους πήραμε πέρυσι και να κάνουμε ακόμα καλύτερη πορεία στο CEV Champions League».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου